ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό

Μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό

Ο Ευρωπαϊκός Τύπος γράφει καθημερινά για παίκτες του εξωτερικού που δείχνει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με φήμες από την Πορτογαλία ο Ολυμπιακός έχει βρει τον αντικαταστάτη του Μήτρογλου, σε περίπτωση που ο διεθνής επιθετικός αποχωρήσει από τους "ερυθρόλευκους" τον Γενάρη.

Πρόκειται για τον παίκτη της Μπράγκα Έντερ. Ο 26χρονος Πορτογάλος είχε την περσινή σεζόν 13 γκολ στο πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο, ενώ καλά τα είχε πάει και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό τον θυμούνται όταν ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει την Μπράγκα σε φιλικό με τον Ζαρντίμ προπονητή.

" Είναι παικταράς ο Έντερ, ψηλός, γρήγορος, δυνατός και επικίνδυνος επιθετικός. Όμως δεν υπάρχει κανένα θέμα. Δεν έχουμε ασχοληθεί με την υπόθεση του.

Γιατί απλά έχουμε τον Μήτρογλου. Και θα τον έχουμε τουλάχιστον έως το καλοκαίρι, όπως έχουμε διαβεβαιώσει σε όλους τους τόνους. Τώρα, τι θα γίνει το καλοκαίρι, αν φύγει ο Κώστας, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ξέρουμε", αναφέρει πηγή από τον Ολυμπιακό και δημοσιεύεται στην εφημερίδα ο "Γαύρος".

Εντύπωση, επίσης, προκαλεί η δήλωση μάνατζερ του Ρουμάνου Κριστιάν Τανάσε, που είπε στον Τύπο της χώρας του ότι την περασμένη Παρασκευή είχε τα μάτια του στραμμένα στον πελάτη του.

Ο Μπεκάλι δήλωσε: " Tέσσερις ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός, ήταν στο γήπεδο για να τον δουν. Όμως, δεν πήγε καλά. Γιατί προσπάθησε να αποδείξει ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Στην ηλικία του δεν χρειάζεται ένας παίκτης να αποδείξει τίποτα.

Παίζει την μπάλα του κάτι που ο Τανάσε δεν έκανε αυτή την φορά. Ελπίζω να του δούμε να κάνει ένα παιχνίδι ανάλογο με το Στεάουα - Άγιαξ".

Ο Τανάσε είναι χαφ που κινείται περισσότερο από τα αριστερά. 33 φορές διεθνής και βασικός επί μία πενταετία στην Στεάουα.

Στον Ολυμπιακό θα ήθελαν πιθανόν να δουν τον τερματοφύλακα Ταταρουσάνου όσο υπάρχει η εκκρεμότητα με τον Ρομπέρτο. Ο Ταταρουσάνου δεν θα αγωνιστεί πιθανότατα κόντρα στην Εθνική μας λόγω τραυματισμού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ