ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά σε συμφωνία με Κασάμι

Κοντά σε συμφωνία με Κασάμι

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παϊτίμ Κασάμι είναι ο Ολυμπιακός. Σε πολύ καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Παϊτίμ Κασάμι στο Twitter ήταν αρκετή για να ενισχύσει επιπλέον την πληροφορία που υπήρχε από την Κυριακή (1/6), επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr , και αφορούσε την άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα, συνοδεία του μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν το γεγονός σχετικά με την παρουσία του Παϊτίμ Κασάμι στην Ελλάδα, όμως το θέμα είναι πως ο 22χρονος Ελβετός την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα "ερυθρόλευκα" εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η απόκτηση του Κασάμι είναι πιθανό να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών ή το αργότερο την Τρίτη (3/6), καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και είναι σε πολύ καλό δρόμο, κάτι που μαρτυρά και η πληροφορία της παρουσίας του Μίνο Ραϊόλα στην χώρα μας. Ωστόσο συμφωνία ακόμη δεν υπάρχει, ούτε έχει περάσει από ιατρικά ο παίκτης.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και αγγλικά δημοσιεύματα που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση , αναφέροντας πως η επιθυμία του 22χρονου Ελβετού ήταν να φύγει από την Φούλαμ και να παίξει σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ. Οι Άγγλοι υποστηρίζουν και αυτοί πως ο Κασάμι είναι στην Ελλάδα, έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό και την μεταγραφή να ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες.

Κοντά σε συμφωνία με Κασάμι

Προς Ντίναμο Ζάγκρεμπ ο Μασάντο

Ο Πάουλο Μασάντο δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού την νέα σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου στον κροατικό σύλλογο.

Ποσά δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά μόνο το γεγονός πως οι άνθρωποι της Ντίναμο επιθυμούσαν διακαώς την απόκτηση του Μασάντο και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρουν να τον έχουν στο δυναμικό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικά απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ