ΠΑΟΚ

Με χαμόγελα βλέπει Λιβαδειά

Με χαμόγελα βλέπει Λιβαδειά
Μπόλονι

Μπόλονι και παίκτες άρχισαν με έμφαση στην τακτική την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό μέσα σε πολύ καλό κλίμα μετά την επισφράγιση της παρουσίας τους στα πλέι οφ. Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε videos.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να είναι ιδιαίτερα καλό. Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι στο ματς με την Δόξα "σφράγισαν" την συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Στο κανονικό πρόγραμμα του "Δικεφάλου" δεν συμμετείχαν οι Γκαρσία και Λίνο, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τους "Μαυραετούς" προπονήθηκαν για περισσότερο από ότι οι βασικοί του ματς με την Δόξα. Οι τελευταίοι ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα συμμετέχοντας μόνο στις ασκήσεις που είχαν να κάνουν με την τακτική στο ξεκίνημα της προπόνησης.

Σε αυτήν (τακτική) έδωσε ιδιαίτερο βάρος ο Λάσλο Μπόλονι (είχε και ένα τετ α τετ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ είχε στην διάθεσή του τους "μικρούς" Πέλκα, Κωνσταντινίδη και Λαμπάκα, όχι όμως και τον Πόποβιτς, ο οποίος προπονήθηκε με την ομάδα Νέων) χώρισε σε δύο ομάδες τους παίκτες του και επικεντρώθηκε στο πως θα επιτίθεται η μια ομάδα και θα αμύνεται η άλλη (οι παρατηρήσεις του ήταν συχνές). Στους "πορτοκαλί" έπαιξαν οι Χαλκιάς και από δεξιά προς τα αριστερά οι Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς και Σταφυλίδης.

Χαφ ήταν οι Παναγιωτούδης, Ιβιτς και Λάζαρ, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Νιμανί και στην κορυφή ο Αθανασιάδης. Στους "μαύρους" ήταν ο Μελίσσας τερματοφύλακας, αριστερό μπακ ο Σνάουτσνερ και δεξί ο Αποστολόπουλος. Στόπερ οι Μπαλάφας και Κατσικάς. Αμυντικά χαφ οι Φωτάκης, Τσουκαλάς και ο Γιάννου έπαιξε ως δεκάρι. Δεξιά βρισκόταν ο Γεωργιάδης, αριστερά ο Ρομπέρ και στην κορυφή ο Παπάζογλου.

Να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον των παικτών τράβηξε μια σκύλα που γέννησε έξι σκυλάκια, στο σχετικό σημείο με αυτά, βρέθηκαν πριν την προπόνηση μέλη της ομάδας, με τον Μπόλονι να τονίζει πως "αποκτήσαμε νέους οπαδούς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ