ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ενδεκάδα Champions League κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με ενδεκάδα Champions League κόντρα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μίτσελ απέναντι στην Μάντσεστερ Γ. θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει και τον Παναθηναϊκό, με πιθανή μοναδική αλλαγή τον Παπαδόπουλο αντί του κουρασμένου Μανωλά.

Ίδιος, τουλάχιστον κατά 10/11, θα είναι ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει στο Κυριακάτικο (2/3, 19:30) ντέρμπι του Φαλήρου τον Παναθηναϊκό, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο θριαμβευτικό 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα.

Ο Μίτσελ είχε αφήσει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη τους Ντομίνγκες, Ολαϊτάν, Κάμπελ, Πέρες, Μανωλά και Μανιάτη, με την προοπτική να πάρουν ανάσες ώστε να παίξουν στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την Γιουνάιτεντ και τον Παναθηναϊκό.

Έτσι λοιπόν αυτοί οι έξι ποδοσφαιριστές συν τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαρκάνο, Χολέμπας και Εντινγκά, θα είναι οι έντεκα που θα παρατάξει ο Μίτσελ στο ντέρμπι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το απόγευμα της Κυριακής.

Η μοναδική αλλαγή που μπορεί να υπάρξει είναι στις θέσεις των στόπερ, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να αντικαθιστά τον Κώστα Μανωλά. Ο 22χρονος στόπερ είναι πολύ καταπονημένος από το μεσοβδόμαδο ματς του Champions League και είναι πιθανό να μείνει στον πάγκο.

Ο Μανωλάς προπονήθηκε την Παρασκευή (28/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, όμως νιώθει έντονη κούραση και ίσως ο Μίτσελ προτιμήσει να τον ξεκουράσει ενόψει της συνέχειας, βάζοντας στο πλάι του Μαρκάνο τον Παπαδόπουλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ