ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασάντο: "Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν"

Μασάντο: "Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν"
INTIME SPORTS

Ο Πάουλο Μασάντο μίλησε για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, τα ματς με Ατρόμητο και Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό.

"Είναι διαφορετικό για μένα να παίζω στον άξονα. Αυτή είναι η θέση μου έτσι και αλλιώς. Παίζοντας σο κέντρο μπορώ να ζητήσω τις μπάλες στον χώρο, να δημιουργήσω πολλές φάσεις για την ομάδα, αλλά και να οργανώσω το παιχνίδι μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι εκεί αισθάνομαι περισσότερο άνετα και οικεία. Ο προπονητής μου, πάντως, με έχει βάλει και δεξιά και αριστερά στον άξονα σε κάποια ματς", είπε αρχικά ο Πορτογάλος άσος και συνέχισε:

"Είναι νορμάλ να αισθάνομαι πιο άνετα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, λόγω ότι εκεί έχω μάθει να παίζω στην καριέρα μου, όμως είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και θα παίξω όπου χρειαστεί, όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Το έχω ξαναπεί: δεν έχω πρόβλημα να αγωνίζομαι στα άκρα ως χαφ-εξτρέμ, αλλά σίγουρα προτιμώ να αγωνίζομαι στην θέση μου στον άξονα, γιατί εκεί έχω μάθει. Απλά αυτό".

Για το ματς με τον Ατρόμητο, τόνισε: "Είναι δύσκολη και ανταγωνιστική ομάδα από αυτά που έχω μάθει. Έχουν φιλοδοξίες και θα θέλουν να μας κερδίσουν. Ακολουθεί μετά και το ματς με την Άρσεναλ, αλλά ο κόουτς κάνει δύο τρεις αλλαγές σε κάθε παιχνίδι για να ξεκουράζονται οι παίκτες, ώστε να είμαστε φρέσκοι. Έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα με ματς και ταξίδια. Πιστεύω, πάντως, ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, όσο και για εκείνο κόντρα στην Άρσεναλ στην Αγγλία".

Για το γεγονός πως ο κόσμος θεωρεί ήδη Πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, επεσήμανε: "Δεν σκέφτομαι έτσι, ούτε θεωρώ κάτι δεδομένο. Θα πρέπει να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι σημαντικό για εμάς η ομάδα να συνεχίζει να παίζει καλά και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο κόσμος μας βλέπει που κερδίζουμε και τα τραγουδάει αυτά ("Και σε πέντε-έξι εβδομάδες θα είμαστε Πρωταθλητές), αλλά για μας είναι σημαντικό να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να φτάνουμε στις νίκες. Βήμα-βήμα προχωράμε. Τώρα στο μυαλό μας είναι να κερδίσουμε τον Ατρόμητο και να φτάσουμε τις πέντε σερί νίκες στην Super League".

Εσείς διαβάστε: Θερμό επεισόδιο Κάρολ - Μανωλά, Αποχώρησε ο Τζεμπούρ, "Γκάζια" Ζαρντίμ στους ποδοσφαιριστές: "Ο Ιμπαγάσα έχει δίκιο!", Ζαρντίμ: "Zoύμε από τις νίκες", Τέσσερις "πονοκέφαλοι" για Ζαρντίμ ενόψει Ατρομήτου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ