ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γκάζια" Ζαρντίμ στους ποδοσφαιριστές: "Ο Ιμπαγάσα έχει δίκιο!"

"Γκάζια" Ζαρντίμ στους ποδοσφαιριστές: "Ο Ιμπαγάσα έχει δίκιο!"
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρνίμ μίλησε με έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση. Γιατί ανέφερε τους Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Τζεμπούρ και τι τους είπε για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με έντονο ύφος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (26/9). Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στο ξέσπασμα του Ιμπαγάσα στα στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

"Ο Αριέλ έχει απόλυτα δίκιο", είπε αρχικά ο Ζαρντίμ στους παίκτες και συνέχισε τονίζοντας:

"Να παραδειγματιστείτε από τον Ιμπαγάσα, τον Μοδέστο και τον Τζεμπούρ.

Μοχθούν σε κάθε παιχνίδι και δεν είναι τυχαία η εικόνα που έχουν μέχρι σήμερα στους αγώνες. Να δουλέψετε όλοι σκληρά στις προπονήσεις, γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και κυρίως να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε πως "μας περιμένει μια τριάδα δύσκολων αγώνων μέσα σε εννέα ημέρες, οι οποίοι χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Χρειάζεται να δούμε το κάθε παιχνίδι χωριστά και αυτή τη στιγμή προέχει ο Ατρόμητος".

Να σημειωθεί ότι ο Ζαρντίμ κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχε και αρκετά τετ α τετ με ποδοσφαιριστές, υπογραμμίζοντας ότι " όλοι θα παίξετε, όλοι θα έχετε τιςευκαιρίεςσας, καθώς έρχονται συνεχόμενοι δύσκολοι αγώνες και πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ