ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μη με αναγκάσετε να πάρω αποφάσεις που δεν θέλω"

"Μη με αναγκάσετε να πάρω αποφάσεις που δεν θέλω"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξε τους ποδοσφαιριστές του αλλά έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα λέγοντας πως δεν θα ανεχτεί παρόμοιες εμφανίσεις στο μέλλον.

Τ ο μεσημέρι της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στου Ρέντη με σκοπό να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που παρουσιάζουν στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν "ξεφώνισε" παίκτες και Ζαρντίμ, αλλά δεν τους χάιδεψε και τα αυτιά, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πάρει σημαντικές αποφάσεις.

"Παίξτε μπάλα. Μην αδικείτε τους εαυτούς σας και την ομάδα. Είναι κρίμα να νικάτε σε κάθε παιχνίδι και να μην το ευχαριστιέται κανείς. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζουμε. Έχει δίκιο ο κόσμος που διαμαρτύρεται και ζητάει περισσότερα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ξέρετε ότι σας στηρίζω όλο αυτό το διάστημα, στηρίξτε κι εσείς την ομάδα και αποδώστε σύμφωνα με τις πραγματικές σας δυνατότητες. Μη με αναγκάσετε να πάρω αποφάσεις που δεν θέλω", ήταν μερικά από τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή".

Στη συνέχεια φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή: "Δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Στηρίζω τον προπονητή και τους συνεργάτες του".

Περιμένει πολλά από το Αβραάμ Παπαδόπουλο

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά από αρκετούς μήνες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει από τον αρχηγό της ομάδας να "ξυπνήσει" τους συμπαίκτες του.

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκης είναι μία καλή ευκαιρία μάλιστα για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, καθώς η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου θα έρθει στην Αθήνα με πολλές απουσίες.

Διαβάστε επίσης: "Κλείνει" στον Άρη ο Ζαραδούκας, Επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη, Μεγάλη η διαφορά Τζιμπούρ - Ολυμπιακού, Τα... γυρίζουν οι Τούρκοι για Τζιμπούρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ