ΑΡΗΣ

"Κλείνει" στον Άρη ο Ζαραδούκας

"Κλείνει" στον Άρη ο Ζαραδούκας
INTIME SPORTS

Με τον διεθνή αριστερό μπακ, Γιάννη Ζαραδούκα, αναμένεται να ενισχυθεί ο Άρης, αφού θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη και κρίσιμη για τον Άρη, που προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία παρά τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα.

Οι "κιτρινόμαυροι" στηρίζονται σε νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που καλούνται να αντέξουν το βάρος της φανέλας μιας ιστορικής ομάδας και μέχρι τώρα τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο.

Αυτή τη στιγμή, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να ενισχυθούν και να πετύχουν το φετινό τους στόχους.

Μετά την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού Δημήτρη Διαμαντάκου, οι άνθρωποι του Άρη είναι έτοιμοι να ντύσουν άλλον έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στα κιτρινόμαυρα με την μορφή δανεισμού.

Πρόκειται για τον Γιάννη Ζαραδούκα, τον διεθνή αριστερό μπακ που δεν έχει πολλές συμμετοχές με τη φανέλα της Πειραϊκής ομάδας και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος άσος είχε δοθεί και την περσινή σεζόν (ίδια εποχή) δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και τα πήγαινε περίφημα, ώσπου ήρθε ένας σοβαρός τραυματισμός να τον αφήσει πολλούς μήνες εκτός δράσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ