ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη

Επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη
INTIME SPORTS

O πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, παρακολούθησε την προπόνηση και εν συνεχεία είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αιφνιδιαστικά επισκέφθηκε το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το πρωί της Πέμπτης (17/1) και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ μετά το τέλος του προγράμματος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία τόσο με τους παίκτες της ομάδας, όσο και με το προπονητικό επιτελείο.

Το τι ειπώθηκε ανάμεσα στους εμπλεκόμενους δεν έγινε γνωστό, ωστόσο είναι βέβαιο πως η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις προπονητικές εγκαταστάσεις των "ερυθρολεύκων" έχει να κάνει με την προβληματική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών είναι σκεπτικός σχετικά με το κακό θέαμα από πλευράς Ολυμπιακού στα περισσότερα παιχνίδια και προφανώς θέλησε να μιλήσει γι' αυτό τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους συνεργάτες του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ