ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανθάτης: "Να δείξουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής"

Μανθάτης: "Να δείξουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε για την αναμέτρηση του Σαββάτου (21/1, 19:30) με την Ξάνθη και το γεγονός ότι φέτος ο Ολυμπιακός κερδίζει πάντα τον δεύτερο, ενώ στάθηκε στην εμπιστοσύνη του Μπέντο στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που παραχώρησε ο 20χρονος εξτρέμ στην κάμερα της NOVA:

Στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο προπονητής σας είχε στο βασικό σχήμα και εσένα και τον Ανδρούτσο και τον Ρέτσο και να συνυπολογίσουμε τον Λεάλι και τον Βιάνα ήταν πολύ μικρός ο μέσος όρος ηλικίας. Θα ήθελα το σχόλιο σου και προς την εμπιστοσύνη που δείχνει στους νέους παίκτες.

Είναι πολύ ωραίο να βρισκόμαστε αρκετοί νέοι παίκτες στην ενδεκάδα. Πρωταρχικός στόχος είναι η 18άδα, εχθές (σ.σ. 18/1) ήμασταν στην εντεκάδα. Είναι πολύ ωραίο γιατί τα τελευταία 2-3 χρόνια παίζαμε στην Κ-20 και τώρα παίζαμε βασικοί στην πρώτη ομάδα.

Είναι κάτι που δείχνει ότι ο προπονητής μας πιστεύει και μας βάζει στα παιχνίδια, στη μάχη γιατί χθες ήταν μια μάχη. Αλλά ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα να ξεκινήσουμε και οι τρεις βασικοί, όπως και ο Βιάνα που είναι 21 και ο Λεάλι που είναι 23.

Έγινες αλλαγή στο ημίχρονο, είχες ένα πρόβλημα τραυματισμού. Πώς είναι η κατάσταση σου και να βρίσκεσαι σε θέση να παίξεις το Σάββατο.

Μίλησα με το ιατρικό τιμ. Θα το δούμε και αύριο. Είμαστε αισιόδοξοι, δεν είναι κάτι το σοβαρό. Έγινα αλλαγή γιατί εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να συνεχίσω και να βοηθήσω περαιτέρω την ομάδα μου.

Ο αγώνας έγινε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Σπαταλήθηκαν πολλές δυνάμεις και υπάρχει λίγος χρόνος ανάμεσα στο ματς με τον Αστέρα και το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη. Είναι ικανό διάστημα να γίνει σωστή αποκατάσταση και να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας το Σάββατο.

Ναι, σίγουρα. Διαθέτουμε όλα τα υλικά, τους φυσιοθεραπευτές για την αποκατάσταση μας, διαθέτει τα πάντα το προπονητικό μας κέντρο και δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία.

Από εκεί και πέρα μένουμε συγκεντρωμένοι, η ισοπαλία με τον Αστέρα δεν θα μας πτοήσει και πρέπει να δείξουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής το Σάββατο στο "Καραϊσκάκη".

Απέναντι σας είναι η Ξάνθη, δεύτερη στη βαθμολογία. Απέχει 8 βαθμούς από εσάς και θα ήθελα να μου μιλήσεις για την ομάδα της Θράκης την οποία αντιμετωπίσατε πρόσφατα.

Αντιμετωπίσαμε την Ξάνθη πριν δύο εβδομάδες περίπου, ήταν πάλι ντέρμπι κορυφής γιατί και πάλι ήταν δεύτερη η Ξάνθη. Το καλό είναι ότι έχουμε τους οιωνούς μαζί μας, γιατί όταν ήταν η ΑΕΚ δεύτερη την κερδίσαμε, το ίδιο τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Οπότε όλα τα ντέρμπι της κορυφής τα έχουμε κερδίσει. Από εκεί και πέρα είμαστε αισιόδοξοι, όπως είπα και πριν δεν μας πτοούν οι δυο συνεχόμενες ισοπαλίες, στον Πλατανιά και στον Αστέρα, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βγάλουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας.

Κατά γενική ομολογία, στα Πηγάδια, στην τελευταία νίκη του Ολυμπιακού αφού ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, πραγματοποιήσατε μια από τις καλύτερες παρουσίες σας στη σεζόν. Με ανάλογη εικόνα το Σάββατο, ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στη νίκη;

Εννοείται αυτό, σίγουρα. Πάντα παίζουμε για τη νίκη, προσπαθούμε να παίζουμε και όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο, ποιοτικό.

Για εσένα πόσο ιδιαίτερο είναι να αγωνίζεσαι στο "Καραϊσκάκη" κι αν θέλεις ένα γκολ σε αυτό το γήπεδο.

"Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι στο "Καραϊσκάκη". Έχεις κοντά σου τον κόσμο, το γήπεδο είναι πάντα σε άριστες συνθήκες, οπότε δεν υπάρχει και καμία δικαιολογία. Από εκεί και πέρα, όλα εξαρτώνται από εμάς".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παίρνει Παπ Αμπού Σισέ ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι
Προετοιμασμένος ο Ανσαριφάρντ με Μπέντο
Το Πρωτάθλημα των μικρών!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ