ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μακούν: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"

Μακούν: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Ζαν Μακούν δηλώνει "δεμένος" με τον Ολυμπιακό και ελπίζει να παραμείνει στους "ερυθρόλευκους". Τι είπε για Ρουμπίν, Μέταλιστ και Ρόι Κάρολ.

Ο Ζαν Μακούν μίλησε στον Τύπο για την πρόκριση επί της Ρουμπίν, την προσεχή αντίπαλο στο Γιουρόπα Λιγκ Μέταλιστ ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι.

Επίσης, χαρακτήρισε άνθρωπο του αγώνα με την Ρουμπίν τον Ρόι Κάρολ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πώς νιώθεις τώρα που είστε στους "16" του Europa League;

" Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα. Και νομίζω ότι όλοι οι παίκτες έκαναν πολύ καλή δουλειά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και η πρόκριση".

Μετά το 1-0 προσέξατε λίγο περισσότερο τα νώτα σας σε σχέση με άλλα ματς;

" Αφού βάλαμε το γκολ και είχαμε ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ, η Ρουμπίν πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να μας πιέσει αλλά ανταποκριθήκαμε με επιτυχία σε αυτή την κατάσταση. Και σε τέτοιες διοργανώσεις είναι πολύ σημαντικό να μην δέχεσαι γκολ, ειδικά μέσα στο σπίτι σου. Εμείς το καταφέραμε, σκοράραμε και πήραμε την πρόκριση".

Τι γνωρίζεις για την επόμενη αντίπαλό σας στο Europa League, τη Μέταλιστ;

" Δεν είναι μόνο η Μέταλιστ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το Europa League είναι μία πολύ δυνατή διοργάνωση. Όλες οι ομάδες είναι καλές, ειδικά σε αυτή τη φάση, κι όλα τα παιχνίδια πολύ σημαντικά".

Για την εμφάνιση του Ρόι Κάρολ τι έχεις να πεις;

" Πολύ καλός! Στο πρώτο ματς με την Ρουμπίν έπιασε το πέναλτι και για άλλη μια φορά τα πήγε εξαιρετικά. Έχει εμπειρία, ξέρει πολύ καλά την θέση... Για μένα ήταν ο άνθρωπος του αγώνα".

Σε είδαμε στα προηγούμενα ματς να ξεκινάς στη βασική ενδεκάδα, αυτή τη φορά έπαιξες ως αλλαγή, αλλά και πάλι τα πήγες καλά. Αισθάνεσαι κι εσύ τη διαφορά αυτή που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο;

" Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι καλά. Νιώθω πολύ καλά τώρα. Αν ξεκινάω σε έναν αγώνα, έχει καλώς, αν δεν ξεκινάω, απλώς περιμένω τη σειρά μου. Ο προπονητής ξέρει πως πρέπει να κάνει τη δουλειά του".

Νιώθεις ακόμα περισσότερο "δεμένος" με τον Ολυμπιακό; Θέλεις να συνεχίσεις στην ομάδα;

" Ελπίζω να μείνω. Ωστόσο, το πρώτο μέλημά μου είναι το… χορτάρι. Μετά θα δούμε, θα μιλήσω με την ομάδα, με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ