ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λίγες οι πιθανότητες για Κάρολ

Λίγες οι πιθανότητες για Κάρολ
INTIME SPORTS

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού σταμάτησαν προσωρινά, όμως η μεταγραφή του Κάρολ στους ερυθρόλευκους είναι ακόμα ανοικτή.

Την Τρίτη το πρωί γράψαμε το πως έχει η ιστορία του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Κάρολ και τα δεδομένα της υπόθεσης.

Οι κ.κ. Ξημέρης και Τουγλής, ταξίδεψαν αργά το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα για να συναντηθούν με τους ανθρώπους του Ολύμπιακού. Από το μεσημέρι της Τετάρτης (25/1) υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε προσωρινό ναυάγιο καθώς υπήρξε ασυμφωνία τόσο στο οικονομικό μέρος, ενώ μέτρησε και η αντίδραση του κόσμου που θέλει τον Κάρολ να συνεχίσει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε μια προσφορά μάλλον χαμηλή για τις απαιτήσεις του ΟΦΗ. Οι "ερυθρόλευκοι" κατέβασαν αντί να ανεβάσουν την προσφορά τους φθάνοντας κοντά στις 120.000 ευρώ. Αντίθετα, ο ΟΦΗ δεν έπεφτε κάτω από τις 200.000 ευρώ.

Διαφωνία για την μεταγραφή του Κάρολ διατύπωσαν και μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, στην πολύωρη συνεδρίαση που έγινε το πρωί, για την παραχώρηση του Βορειοϊρλανδού τερματοφύλακα.

Η πλευρά του παίκτη αφήνει να εννοηθεί ότι τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό. Άλλωστε ο Κάρολ τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξει και νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και μάλιστα πολύ σύντομα. Ο Ρόι Κάρολ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με την ομάδα του ΟΦΗ και το συμβόλαιο του θα του αποφέρει συνολικά (μαζί με μπόνους συμμετοχών, στόχων) 400.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ