ΟΦΗ

Ημέρα κρίσης για Κάρολ και Μπουλούτ

Ημέρα κρίσης για Κάρολ και Μπουλούτ
Κάρολ INTIME SPORTS

Την Τετάρτη αποφασίζουν στον ΟΦΗ για την τύχη των Κάρολ και Μπουλούτ, με τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα να πλησιάζει στον Ολυμπιακό.

Το πρωί της Τρίτης σας είχαμε αναφέρει πως στα γραφεία της ΠΑΕ δεν είχε φτάσει επίσημη πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού για τον Κάρολ και πως οι Κρητικοί περίμεναν να "δουν" το χρήμα.

Αυτό συνέβη τελικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με τον Ολυμπιακό να κάνει τελικά την κίνηση του.

Η πρόταση αρχικά δεν ικανοποίησε την πλευρά του ΟΦΗ, αφού τα χρήματα δεν έφταναν καν τις 200.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός ανέβασε λίγο την προσφορά του, όμως και πάλι τα χρήματα θεωρήθηκαν λίγα.

Η ομάδα της Κρήτης οφείλει ένα μικρό ποσό στον Βορειοϊρλανδό άσο, οπότε όπως είναι λογικό μέρος των χρημάτων θα πάνε στην τσέπη του και το κέρδος για τον ΟΦΗ θα είναι ακόμα μικρότερο.

Εδώ να πούμε το εξής. Ο Ρόι Κάρολ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με την ομάδα του ΟΦΗ και το συμβόλαιο του θα του αποφέρει συνολικά (μαζί με μπόνους συμμετοχών, στόχων) 400.000 ευρώ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή τόνισε χθες το βράδυ πως, λογικά, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον Ολυμπιακό, αν και υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά, ενώ κυκλοφόρησε και το σενάριο για ανταλλαγή Δασκαλάκη με Κάρολ.

Όπως και να έχει στο ΔΣ της ΠΑΕ θα ξεκαθαρίσουν όλα. Και το θέμα του Κάρολ και το θέμα του Μπουλούτ, τον οποίο θέλει στην ομάδα ο Αναστόπουλους.

Η ομάδα της Κρήτης οφείλει ένα μικρό ποσό στον Βορειοϊρλανδό

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ