ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρίσιμες ώρες για την μεταγραφή του Κουαρέσμα

Κρίσιμες ώρες για την μεταγραφή του Κουαρέσμα

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει, ο no1 στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, όμως μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφής υπάρχουν αρκετά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Διαβάστε αναλυτικά...

Λιγότερα από τρία 24ώρα απομένουν μέχρι την Παρασκευή (31/8), όταν και θα λήξει η μεταγραφική περίοδος και στον Ολυμπιακό κορυφώνεται η αναζήτηση του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κέβιν Μιραλάς.

Οι Πειραιώτες, αφού δεν μπόρεσαν να φέρουν τον Γκαέλ Κακουτά (δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα), έχουν θέσει ως προτεραιότητα και πρώτο μεταγραφικό στόχο τον Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Ο Πορτογάλος που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα της Σπόρτινγκ, της Μπαρτσελόνα, της Πόρτο της Ίντερ και της Τσέλσι είναι και με τα δύο πόδια εκτός Μπεσίκτας κι αυτό ακριβώς το γεγονός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας βλέπουν πως ο τούρκικος σύλλογος θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη και να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του (3.750.000 ευρώ ετησίως) και έχουν ξεκινήσει ήδη κινήσεις για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Από τη στιγμή που όπως φαίνεται, το γυαλί έχει ραγίσει ανάμεσα στον Κουαρέσμα και την Μπεσίκτας, είναι δεδομένο το διαζύγιο, όμως δεν είναι τόσο εύκολη περίπτωση να ντυθεί ο Πορτογάλος στα ερυθρόλευκα. Μην ξεχνάμε πως είναι ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής, ενώ έχει και άλλες προτάσεις, όπως από την Γαλατάσαραϊ ας πούμε.

Υπάρχει μια φήμη, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", σύμφωνα με την οποία οι Πειραιώτες έχουν προτείνει στους Τούρκους να πληρώνουν 50-50% το συμβόλαιο του παίκτη την επόμενη σεζόν και να υπάρχει οψιόν αγοράς.

Πολλά είναι τα σενάρια, όμως αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως όλα θα γίνουν γνωστά σε λίγες μέρες. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Παρασκευή (31/8), μαζί και τα σενάρια. Το ερώτημα είναι αν θα κάνει το "μπαμ" με Κουαρέσμα ο Ολυμπιακός (πρόκειται για σπουδαίο παίκτη, γι' αυτό αναφέραμε την λέξη "μπαμ") ή θα κοιτάξει αλλού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ