ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρατάει Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ ο Ολυμπιακός

Κρατάει Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Προτεραιότητα για τη διοίκηση του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει στο ρόστερ της τους Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ και ετοιμάζει κίνηση για να μείνουν. Ποια είναι τα δεδομένα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ...

Το πρωτάθλημα έχει κριθεί ( διαβάστε και δείτε videos από τους πανηγυρισμούς των "ερυθρολεύκων", διαβάστε επίσης για τη φιέστα του τίτλου), οι παίκτες είναι αφοσιωμένοι στο Κύπελλο ( διαβάστε την αποστολή για την Κρήτη), όμως η διοίκηση του Ολυμπιακού ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη χρονιά και καταστρώνει τα πλάνα, προκειμένου να τελειώνει από νωρίς την υπόθεση ρόστερ.

Πρώτος στόχος γενικά στο Λιμάνι είναι να μείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ( διαβάστε το ρεπορτάζ που αναφέρει ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Ισπανό) και την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσουν στην άκρη τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Υπάρχουν μάλιστα πολλοί ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και αρκετοί απ' αυτούς είναι απαραίτητοι και η διοίκηση θέλουν να τους διατηρήσει στο ρόστερ.

Οι πρώτοι δύο που αναμένεται να κληθούν για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο είναι οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Όλοφ Μέλμπεργκ. Τόσο η διοίκηση, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε (εφόσον παραμείνει) θέλουν τους δύο προαναφερθέντες και την επόμενη σεζόν στον Πειραιά και ετοιμάζουν πρόταση.

Μια πρόταση που αναμένεται να είναι με μειωμένες αποδοχές, αφού ο Αργεντινός αμείβεται με 1.000.000 ευρώ ετησίως και ο Σουηδός με 1.300.000 ευρώ το χρόνο. Τα ποσά είναι υψηλά για τις εποχές που ζούμε και γι' αυτό στον Ολυμπιακό θα ζητήσουν από τους παίκτες να... προσαρμοστούν.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, πως οι Πειραιώτες θέλουν να κρατήσουν τον έμπειρο Σουηδό αμυντικό και τον Αργεντινό μαέστρο κι αυτό που μένει να δούμε είναι την απάντηση των παικτών.

Μώραλης: "Φέτος οπαδοί και δημοσιογράφοι πήραν ένα μάθημα"

Στην αμφισβήτηση που γνώρισε ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της σεζόν στάθηκε ο Γιάννης Μώραλης, υπογραμμίζοντας πως οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι πήραν το μάθημά τους, ενώ επιβεβαίωσε πως ο Σιόβας θα είναι στο ρόστερ από το καλοκαίρι. Τι είπε για Βαλβέρδε, ελληνοποίηση και Παναθηναϊκό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ