ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνει φιλικό για φιέστα ο Ολυμπιακός

Ψάχνει φιλικό για φιέστα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για να παίξουν φιλικό, όπου θα γίνει η στέψη του πρωταθλητή. Πάει για τον Μάιο η φιέστα.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, όμως λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του στην Superleague δεν μπορεί να το γιορτάσει πριν τον Μάιο.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται την Κυριακή την Κέρκυρα, όμως δεν μπορεί να γίνει η στέψη πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και τις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζουν εκτός έδρας με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο.

Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να γίνει ένα φιλικό προκειμένου να διεξαχθεί η φιέστα και οι διοικούντες της ομάδας, ψάχνουν αντίπαλο. Η φιέστα αναμένεται να γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, όμως πολλά θα εξαρτηθούν και από το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι πιθανές ημερομηνίες για τον τελικό της διοργάνωσης είναι 25 Απριλίου ή 5 Μαΐου και αυτό περιμένουν να δουν οι "ερυθρόλευκοι" για να κανονίσουν το φιλικό.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι πιθανόν να γίνει διπλή φιέστα τόσο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου σε περίπτωση φυσικά που καταλήξει στον Πειραιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ