ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα Ιμπαγάσα, εκτός Ντιόγκο και Καζίμ

Μέσα Ιμπαγάσα, εκτός Ντιόγκο και Καζίμ
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, αφήνοντας εκτός Ντιόγκο και Καζίμ-Ρίτσαρντς. Επιστροφή για Ιμπαγάσα μετά από δύο ματς απουσίας.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ομαλά την προετοιμασία του ενόψει του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΟΦΗ (1-0 το πρώτο ματς με το γκολ του Μέλμπεργκ λίγο πριν το φινάλε), με τους " ερυθρόλευκους" να πραγματοποιούν προπόνηση το πρωί της Τρίτης.

Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται οι Ντιόγκο και Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς (βασικός στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό) όπως επίσης και οι Φετφατζίδης, Φέισα, Μόνχε, Δασκαλάκης και Παπάζογλου.

Δείτε και νέα videos από τους πανηγυρισμούς των παικτών του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια μετά το ματς με Παναιτωλικό.

Από τους 18 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τη "μάχη της Κρήτης" ξεχωρίζει φυσικά η παρουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η 18άδα του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο: Μέγκιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Διαμαντάκος.

Όπως ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ, οι παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν στην Κρήτη θα πάρουν μέρος σε προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (10:40).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ