ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοβάτσεβιτς: "Θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο"

Κοβάτσεβιτς: "Θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο"
INTIME SPORTS

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει την ανατροπή στη βαθμολογία και θα στεφθεί πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν εμφανίστηκε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, σε συνέντευξή του σε καταλανικό μέσο.

"Είναι ο δεύτερος χρόνος μου στον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός ότι εφέτος βρισκόμαστε 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο.

Κάτι που αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο για την ομάδα, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην ομάδα. Την επόμενη χρονιά θα παίζουμε ξανά στο Champions League γιατί εμείς είμαστε οι καλύτεροι", τόνισε με συνέντευξή του στην "Mundo Deportivo" επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού , και συμπλήρωσε:

"Παρακολουθώ πολλούς αγώνες, ποδοσφαιριστές, ενώ έχω με τον πρόεδρο μια ιδιαίτερη σχέση. Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος ο οποίος αγαπά με πάθος τον Ολυμπιακό. Το σημαντικότερο για μένα είναι να βρίσκω ό,τι καλύτερο υπάρχει για τον Ολυμπιακό ".

Σε ερώτηση δε για το πως πείθει μεγάλα ονόματα να παίξουν ποδόσφαιρο στην ομάδα του Πειραιά, παρότι αυτή δεν αγωνίζεται σε κάποιο από τα λεγόμενα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, απάντησε:

"Κοιτάξτε, ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος και όλοι οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομάδα μας πολύ γρήγορα το καταλαβαίνουν αυτό.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας πω ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Οι οπαδοί μας, μας δίνουν πολύ μεγάλη ώθηση τόσο στα παιχνίδια εντός έδρας, όσο και εκτός μιας και ακολουθούν την ομάδα όπου κι αν αγωνίζεται".

Αναφορικά δε με τους αρκετούς Ισπανούς που έχει στο ρόστερ του ο πρωταθλητής Ελλάδας, ο άλλοτε "Νταρκογκόλ" των Πειραιωτών, δήλωσε:

"Πρόσφατα λύσαμε το συμβόλαιο του Γέστε, αλλά έχουμε ακόμα τους Ορμπάιθ, Μαρκάνο, Φουστέρ και τον Ιμπαγάσα που έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ισπανία.

Σίγουρα η παρουσία ενός πολύ μεγάλου προπονητή, του Ερνέστο Βαλβέρδε, τους βοηθά πολύ, ωστόσο έχουμε κι άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως οι Μοδεστό, Πάντελιτς, Τζεμπούρ και Μέλμπεργκ.

Όπως σας έχω πει έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ