ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καταλήγει στην Βαλενσιέν ο Μετζανί, ΑΠΟΕΛ για Ντε Βινσέντι

Καταλήγει στην Βαλενσιέν ο Μετζανί, ΑΠΟΕΛ για Ντε Βινσέντι

Η Βαλενσιέν κερδίζει την κούρσα για την υπογραφή του Μετζανί, ενώ δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να εξετάζει την περίπτωση του Ντε Βινσέντι.

Ο Καρλ Μετζανί επιστρέφει στην Γαλλία και το Σαμπιονά για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Αλγερινός διεθνής στόπερ είχε πάψει να βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ τους τελευταίους δύο μήνες και έτσι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 28χρονος στόπερ ήταν δανεικός στους Πειραιωτές από την Μονακό και επιστρέφει στους Μονεγάσκους απλά για να παραχωρηθεί εκ νέου με την μορφή του δανεισμού στην Βαλενσιέν (η μετακίνηση αναμένεται να ανακοινωθεί με το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου), ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος που παλεύει για την σωτηρία της.

Ο Μετζανί έψαχνε εναγωνίως έναν σύλλογο όπου θα έβρισκε μπόλικο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, όσον αφορά την αποστολή της Εθνικής Αλγερίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Νοτίου Αμερικής και συγκεκριμένα στην Βραζιλία.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τομάς Ντε Βινσέντι, ο Αργεντίνος άσος ολοκλήρωσε την παρουσία του με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο μισό του ελληνικού πρωταθλήματος και πλέον αναζητεί την επόμενη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε σύλλογο της πατρίδας του είναι υπαρκτό, ωστόσο δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει τον Ντε Βινσέντι με την μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ