ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάρολ, Λεονάρντο και... βλέπουμε

Κάρολ, Λεονάρντο και... βλέπουμε
INTIME SPORTS

Ο χρόνος πιέζει και οι μεταγραφές στο μεγάλο λιμάνι μπαίνουν στην τελική ευθεία. Κλείνει ο Κάρολ, αναμονή για Λεονάρντο και stand by για κάτι το εξαιρετικό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι θα ενισχύσει άμεσα τον Ολυμπιακό, και όλα δείχνουν πως ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας θα κάνει πράξη τη δέσμευσή του.

Η ήττα άλλωστε από τη Skoda Ξάνθη έφερε τους Πειραιώτες σε μειονεκτική θέση στη μάχη του τίτλου (είναι στο -2 και κινδυνεύουν να μείνουν στο -5 αν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει του Λεβαδειακού στο εξ αναβολής ματς της Τετάρτης), κάτι που σημαίνει πως θα κοιτάξουν να ενισχυθούν στο φινάλε των μεταγραφών για να τα παίξουν όλα για όλα στις 12 αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

Πως έχει η κατάσταση μέχρι τώρα από το μεταγραφικό πεδίο; Αυτός που εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί για να δέσει άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι είναι ο Ρόι Κάρολ.

Ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ έπαιξε πιθανότατα στη Λιβαδειά το τελευταίο του ματς για λογαριασμό του ΟΦΗ, με τις πληροφορίες να θέλουν τους Πειραιώτες να είναι μία ανάσα από το να έρθουν σε πλήρη συμφωνία μαζί του και να τον ανακοινώσουν.

Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν με πολύ μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις στο σήριαλ Λεονάρντο στην ΑΕΚ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατέθεσε προσφυγή το μεσημέρι της Δευτερας μή αντέχοντας άλλο την τραγική οικονομική κατάσταση στην Ένωση, με τον Σταύρο Αδαμίδη από την πλευρά του να προτείνει διακανονισμό στο ραντεβού που είχε με την πλευρά του παίκτη και να περιμένει πλέον την απάντησή του.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ο Ολυμπιακός περιμένει να δει το οριστικό τέλος της υπόθεσης Λεονάρντο, και σε περίπτωση που επέλθει το διαζύγιο με την ΑΕΚ, θα ανάψει το πράσινο φως για να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο παίκτης.

Την ίδια ώρα, τεχνικό τιμ και διοίκηση συνεχίζουν τις προσπάθειες για την ανεύρεση παίκτη που να καλύψει κάποια θέση από τη μέση και μπροστά, και αυτό που αφήνουν να εννοηθεί είναι πως αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό θα γίνει κίνηση.

Ένα μάλιστα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται είναι του Μάουρο Φορμίκα της Μπλάκμπερν, με τον 23χρονο επιτελικό μέσο να έχει φέτος αρκετές συμμετοχές στην Premier League με τη φανέλα των "ρόβερς" και να είναι σίγουρα ποδοσφαιριστής που μόνο αδιάφορος δεν περνάει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ