ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρντόσο: "Ανέβασε την ψυχολογία μου αυτό το γκολ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Καρντόσο μίλησε στο "Radio Montecarlo" της Παραγουάης για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού στο νικηφόρο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες".

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού σημείωσε ο Όσκαρ Καρντόσο στο νικηφόρο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" για την 14η αγωνιστική της Super League. Ο έμπειρος στράικερ των Πειραιωτών, έψαχνε πολύ καιρό να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και ελπίζει αυτό το τέρμα να είναι η απαρχή για αρκετά ακόμα στην συνέχεια της σεζόν με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα.

Μιλώντας στο "Radio Montecarlo" της Παραγουάης, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για το ότι έσπασε την γκίνια και δήλωσε έτοιμος για περισσότερα τέρματα, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να φτάσει σε νίκες.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Δουλεύω σκληρά και μέσα απ΄όλη αυτή την καλή δουλειά ήρθε το γκολ. Είναι ό,τι πιο σημαντικό για έναν στράικερ να σκοράρει, γιατί τα γκολ είναι η ουσία της ύπαρξης του φορ", ανέφερε για το γκολ του και για την πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη σχολίασε:

"Νιώθω ευλογημένος και ευχαριστώ τον Θεό, διότι όλες οι ομάδες που έπαιξα στην Ευρώπη, μου έδειξαν εκτίμηση και αγάπη. Εισέπραξα αγάπη, εκτίμηση και στήριξη. Στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα, στην Τουρκία με την Τράμπζονσπορ και στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.

Έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι και νιώθω καλά. Το γκολ αυτό μου ανέβασε πολύ την ψυχολογία και με βοήθησε. Ελπίζω να βοηθήσω και άλλο την ομάδα μου, να συνεχίσω έτσι. Για την ομάδα μου είναι σημαντικό που έχουμε κερδίσει όλα τα μεγάλα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα και που είμαστε πρωτοπόροι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αμυντική λειτουργία: Δεν φταίνε Μποτία-Ντα Κόστα
Όλα τα σενάρια πρόκρισης για την φάση των "16"
Τα εισιτήρια με τον Παναιτωλικό
Top10 Greatness, 14η αγωνιστική: Καρντόσο-όσο
Με το πατροπαράδοτο σύστημα του σταυρού
Σέντρες και Άγιος ο Θεός
Ευκαιρία, αποφάσεις και ρεαλισμός
Πρόεδρος Οσμάνλισπορ: "Είμαστε φιλόδοξοι να περάσουμε τον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ