ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Μπάτζετ σύμφωνα με τους κανόνες του FFP"

Καρεμπέ: "Μπάτζετ σύμφωνα με τους κανόνες του FFP"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δηλώσεις σε τουρκική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ και αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Μπεσίκτας, ενώ τόνισε πως το μπάτζετ της ομάδας διαμορφώνεται μέσα στα πλαίσια του FFP.

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα " www.ajansspor.com" και αρχικά ρωτήθηκε για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού μετά το 1-1 με την Μπεσίκτας στο Φάληρο.

"Νομίζω έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν είδαμε την Μπεσίκτας που περιμέναμε αρχικά. Προτιμήσαμε να αμυνόμαστε κυρίως πριν το 1-1 αλλά οι αντίπαλοι μας άρχισαν να παίζουν πολύ επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί σε αυτές τις καταστάσεις, η ομάδα μας έχει μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, έχουμε νέο προπονητή με διαφορετικές αποφάσεις. Χάσαμε την δύναμη μας επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μπεσίκτας θα παίξει στο σπίτι της στη ρεβάνς και θα είναι το φαβορί. Αλλά εμείς δεν θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη για τη βόλτα αλλά θα παίξουμε για τη νίκη εφόσον απαιτηθεί κάτι τέτοιο.

Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε εκεί, θα δώσουμε μεγάλη μάχη, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε ή έστω για μια ισοπαλία με σκορ πάνω από 1-1", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να δει παίκτες της τουρκικής ομάδας στον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι μπάτζετ των Πειραιωτών διαμορφώνεται πάντα μέσα στα πλαίσια του Financial Fair Play της UEFA.

"Σέβομαι όλους τους παίκτες της Μπεσίκτας και θα ήθελα να δω στον Ολυμπιακό ποδοσφαιριστές όπως ο Αμπουμπακάρ ή ο Χάτσινσον. Η Μπεσίκτας έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα, ο πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης το γνωρίζει αυτό, ωστόσο οφείλουμε να μείνουμε μέσα στους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Δεν μπορούμε να ξοδεύουμε όσα οι πολύ μεγάλες ομάδες όταν βγαίνουμε στη μεταγραφική αγορά. Πρέπει να φτιάξουμε ένα μπάτζετ σύμφωνα με τους κανόνες".

Όσον αφορά το υπόλοιπο της σεζόν και αν θα μπορούσε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού να προέρχεται από την Τουρκία, ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε:

"Θέλουμε τους παίκτες μας να συγκεντρωθούν για το υπόλοιπο της σεζόν, συνεχίζουμε με τον τεχνικό των Ακαδημιών μας κ. Βούζα και μόλις ο πρόεδρος κ. Μαρινάκης αποφασίσει για το νέο προπονητή, θα αναλάβουμε δράση. Στο μέλλον ένας Τούρκος τεχνικός μπορεί να μπει στη λίστα μας".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ