ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλτσάς: "Να κρατήσουμε την προσπάθεια στην Ευρώπη"

Καλτσάς: "Να κρατήσουμε την προσπάθεια στην Ευρώπη"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χρήστος Καλτσάς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ιστορίες για παρέες", με τους Γιώργο Περπερίδη και Μπάμπη Τσιμπίδα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χρήστος Καλτσάς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κρατήσει φέτος ο Ολυμπιακός, στη μετεγγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού, στον Αλεχάντρο Ντομίνγκες και σε άλλα θέματα.

Συγκεκριμένα, μίλησε:

Για το πρέπει να κρατήσει φέτος ο Ολυμπιακός: « Την ευρωπαϊκή πορεία που προσπάθησε να κάνει. Αυτή ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με δύο μεγάλες νίκες και αποκλειστήκαμε από τη Γιουβέντους για ένα γκολ. Μία Γιουβέντους που παίζει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Γιουρόπα Λιγκ είχαμε μία θεωρητικά βατή κλήρωση, που μας είχε δώσει ελπίδα, όμως τελικά δεν ήταν όλα τόσο εύκολα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων»: « Το προηγούμενο καλοκαίρι έγιναν καλές κινήσεις, βάσει ονομάτων. Στην άμυνα χάσαμε παίκτες και πήραμε εξελίξιμους, όπως ο Αυλωνίτης. Σε μερικά παιχνίδια ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες, αλλά γενικά το βάρος της… φανέλας αποδείχθηκε μεγάλο. Μόνο όταν επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Μποτία, «έδεσε» η άμυνα. Επίσης, ήρθαν οι Μαζουακού και Ελ Αμπντελαουί, που μπορούν να κάνουν μία μεγάλη μεταγραφή στο μέλλον. Αυτός που ξεχώρισε φέτος ήταν ο Τσόρι που είναι φανταστικός, αλλά δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στις… πλάτες του σε όλα τα ματς. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό, όχι τύπου Σαντάνα, και άλλον έναν παίκτη ίδιου στυλ με τον Τσόρι, όπως επίσης και έναν ικανό σέντερ φορ».

Για τον Τσόρι Ντομίνγκες: « Μας έχει δώσει πάρα πολλούς βαθμούς, ενώ και ο Μήτρογλου μας έχει ξελασπώσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τελευταίος μάς έχει δώσει δύο με τρία πρωταθλήματα. Παρόλα αυτά αμφισβητήθηκε διότι δεν πέτυχε στην Αγγλία. Ο κόσμος πάντα θέλει κάτι καινούριο».

Για τους υπόλοιπους επιθετικούς του Ολυμπιακού: « Ο Χάρα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Μπορεί να θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά φαίνεται ότι κάτι του λειπει. Από την άλλη, ο Μπενίτες είναι καλός παίκτης και δημιουργεί καταστάσεις στο γήπεδο. Έχουμε πολλούς επιθετικούς, κανείς, όμως, δεν έχει το ένστικτο του σκόρερ».

Για τον Φορτούνη: « Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι παίκτης άξονα, οργανωτής, βλέπει γήπεδο και σκοράρει. Ίσως χρησιμοποιείται σε λάθος θέση, καθώς στα αριστερά χάνεται. Τον πιστεύω πολύ και του χρόνου θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές».

Για τις εκδηλώσεις των παλαιμάχων:« Έχουμε δώσει πολλά φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ο κόσμος έρχεται στα γήπεδα με χαρά. Πάντοτε στην επαρχία ο κόσμος είναι κοντά μας».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ