ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και Μήτρογλου και Πουλίδο και χαφ

Και Μήτρογλου και Πουλίδο και χαφ
INTIME SPORTS

Τα ξημερώματα της Κυριακής (31/8) ο Μήτρογλου φτάνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, που επιμένει και για τον Πουλίδο. Κλείνει και κεντρικό χαφ μέχρι την Δευτέρα (1/9).

Στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (31/8) ο Κώστας Μήτρογλου φτάνει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας διεθνής στράικερ επιστρέφει στους Πειραιώτες μετά την πώληση του στην Φούλαμ τον Γενάρη.

Μένει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς της μεταγραφής του από τους "Cottagers" στους "ερυθρόλευκους", σε μια υπόθεση που απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί. Την ίδια στιγμή στο Λιμάνι επιμένουν και για τον Άλαν Πουλίδο, όντας σίγουροι πως ο Μεξικανός διεθνής επιθετικός θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Όσον αφορά το θέμα του κεντρικού μέσου, στον Πειραιά έχουν ξεχωρίσει 3 περιπτώσεις παικτών και μέχρι την Δευτέρα (1/9), όταν και κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού, θα τελειώσουν και με αυτή την υπόθεση.

Όσον αφορά την πώληση του Χολέμπας στην Ρόμα , ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο 30χρονος άσος ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας εδώ και αρκετό διάστημα. Από τον Ιούλιο αποτελούσε παρελθόν καθώς ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Είχε ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του, η αποχώρηση του ήταν μονόδρομος και μάλλον η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές. Ο Ολυμπιακός δεν σκέφτηκε να κρατήσει με το ζόρι τον ποδοσφαιριστή και αποκόμισε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη που μπορούσε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ