ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ στην Τούμπα

Και Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ στην Τούμπα
INTIME SPORTS

Δύο πολύτιμα εργαλεία θα έχει στη διάθεσή του για το ματς στην Τούμπα ο Βαλβέρδε, αφού προπονήθηκαν κανονικά τόσο ο Ιμπαγάσα, όσο και ο Τζιμπούρ. Τα νέα της προπόνησης.

Το ματς στην Τούμπα είναι ζωής και θανάτου για τον Ολυμπιακό (5/2, 19:30). Αυτό είναι ξεκάθαρο και το γνωρίζουν άπαντες στον Πειραιά, όμως μένει να δούμε αν το έχουν καταλάβει και το θέλουν τόσο πολύ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προφανώς και θέλει σε κάθε ματς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ιδιαίτερα τώρα που πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της φετινής χρονιάς. Κρίνεται ο τίτλος, μην το ξεχνάμε...

Γι' αυτό τον λόγο λοιπόν, η είδηση πως τόσο ο Ιμπαγάσα, όσο και ο Τζιμπούρ προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη, είναι δεδομένο πως φέρνει χαμόγελα στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο και ιδιαίτερα στα χείλη του Βαλβέρδε, που υπολογίζει πάρα πολύ σ' αυτούς τους δύο παίκτες.

Ο Αλγερινός επιθετικός προπονήθηκε για δεύτερη μέρα που προπονήθηκε μετά από αρκετό καιρό μαζί με την ομάδα (την Τετάρτη έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος) και θα είναι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού για την Θεσσαλονίκη.

Όσο για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, τον δημιουργό, τον μαέστρο, τον ηγέτη (στα καλά του) του Ολυμπιακού, ξεπέρασε το πρόβλημα με τον πυρετό και προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους. Αυτό σημαίνει πως κι αυτός θα είναι στην αποστολή για Τούμπα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ