ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και τώρα αρχίζει το "μοντάρισμα" για τον Ολυμπιακό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν σήμερα (21/7, 16.00) την ομάδα του Νίκου Καρέλη στο πιο δυνατό τους φιλικό και ο Πέδρο Μαρτίνς θα προβάρει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στα προκριματικά του Europa League.

Σήμερα (21/7, 16.00) είναι το πρώτο δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού ενόψει των προκριματικών του Europa League. Απέναντί του έχει μία ομάδα που μπορεί να την συναντήσει στη φάση των ομίλων αν ξεπεράσουν και οι δύο τους καλοκαιρινούς "σκοπέλους".

Το σημαντικό είναι το πλάνο που ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ένα πλάνο με τους θεωρητικά ενδεκαδάτους.

Θα δούμε λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα τον Πορτογάλο τεχνικό να χρησιμοποιεί τον Χουτεσιώτη στα γκολπόστ (σ.σ. ο Γιαννιώτης θα είναι ο βασικός πορτιέρε στα προκριματικά), τους Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο και τους Φετφατζίδη – Λάζαρο στα “φτερά”.

Η ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ ΣΤΑ ΧΑΦ

Μία ενδιαφέρουσα δοκιμή έχει κάνει πάντως ο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Βέλγιο. Ο Εσχάν Χατζισαφί χρησιμοποιήθηκε σε ένα δίτερμα ως αμυντικό χαφ.

Είναι κάτι το οποίο το έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός. Θεωρεί ότι ο Ιρανός είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθιήσει στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπως κάνει δηλαδή και στην Εθνική του ομάδα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ