ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και η Σέλτικ για Μουνιέ

Και η Σέλτικ για Μουνιέ
Αντονί Μουνιέ

Η Σέλτικ ενδιαφέρεται για τον Αντονί Μουνιέ, τον 28χρονο εξτρέμ της Μονπελιέ, τον οποίο έχει στο στόχαστρο του ο Ολυμπιακός.

Ο Αντονί Μουνιέ αναμένεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Μονπελιέ, εξαργυρώνοντάς την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τον γαλλικό σύλλογο, έχοντας απολογισμό 9 γκολ και 8 ασίστ σε 36 αναμετρήσεις του Championnat.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2016 και η Μονπελιέ τον παραχωρεί, θέλοντας χρήματα προκειμένου να κλείσει τρύπες στα οικονομικά της. Και πιθανότατα θα τα καταφέρει, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, που είναι ήδη σε συζητήσεις με την διοίκηση της Μονπελιέ για την αγορά του Μουνιέ, η Σέλτικ είναι ένας ακόμη σύλλογος που τσεκάρει τον Γάλλο ακραίο κυνηγό και σύμφωνα με την "Sun" είναι έτοιμη να προχωρήσει σε πρόταση για την απόκτηση του. Ο Ρόνι Ντέιλα, τεχνικός της ομάδας της Γλασκώβης έχει στείλει αρκετές φορές σκάουτς να τσεκάρουν τον Μουνιέ και έχει σχηματίσει θετική άποψη για την αξία του.

Τόνεφ και Ουακάσο θα επιστρέψουν σε Άστον Βίλα και Ρουμπίν Καζάν μετά το πέρας του δανεισμού τους και οι Κέλτες ψάχνουν για ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Ολυμπιακός αποκτά ανταγωνιστή για τον 28χρονο άσο και θα πρέπει να κινηθεί αποφασιστικά αν θέλει να κάνει τον παίκτη δικό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ