ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι απαιτήσεις Μονπελιέ - Μουνιέ

Οι απαιτήσεις Μονπελιέ - Μουνιέ

Ολυμπιακός και Μονπελιέ βρίσκονται σε επαφές για τον Αντονί Μουνιέ, με τις απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου να κυμαίνονται στα 2,5 εκατ. ευρώ και του 28χρονου εξτρέμ στο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Πιέρ Ισά είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται το θέμα της μεταγραφής του Αντονί Μουνιέ από την Μονπελιέ, όντας σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου.

Ο 28χρονος ακραίος κυνηγός είναι ένας παίκτης που απασχολεί τους Πειραιώτες και προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στο Championnat με 9 γκολ και 8 ασίστ σε 36 εμφανίσεις. Ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του με την Μονπελιέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016 και ο Λουί Νικολέν έχει παραδεχθεί ανοιχτά πως πρέπει να πουλήσει τον παίκτη για να κλείσει "τρύπες".

Σύμφωνα και με το France Football, οι απαιτήσεις της Μονπελιέ για τον παίκτη κυμαίνονται στα 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό όχι ιδιαίτερα υψηλό αλλά διόλου ευκαταφρόνητο σε συνδυασμό με το 1,5 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο Μουνιέ ως ετήσια αποζημίωση.

Για τον παίκτη έχει θετική άποψη και ο Βίτορ Περέιρα, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν θα βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονπελιέ για τον 28χρονο άσο. Διαφορετικά ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλες λύσεις, όπως ο Ρουμάνος διεθνής Κριστιάν Τανάσε, που βρίσκεται πάντα στο μεταγραφικό ραντάρ των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ