ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ισά: "Η 2η θέση στον όμιλο μας περιμένει"

Ισά: "Η 2η θέση στον όμιλο μας περιμένει"
INTIME SPORTS

Ο Πιερ Ισά υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη 2η θέση πίσω από την Παρί, χαρακτήρισε άτυχους τους Πειραιώτες που έφυγαν μόνο με έναν βαθμό από την έδρα της Μπενφίκα ενώ τόνισε ότι επιθυμία όλων στην ομάδα είναι η παραμονή του Μήτρογλου για όσο το δυνατόν περισσότερο.

"Το έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τη 2η θέση. Πάντα ξέραμε ότι η Παρί θα ήταν η 1η του ομίλου με τους παίκτες που έχει. Αλλά όντως η 2η θέση είναι ανοιχτή.

Είναι... εκεί και περιμένει. Θα είναι σπουδαίο και για τους οπαδούς μας να την πάρουμε", τόνισε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μίλησε για την ισοπαλία στην έδρα της Μπενφίκα.

"Μας αφήνει μια πίκρα το τελικό αποτέλεσμα κι αυτό γιατί ήρθε με έναν τρόπο που δεν μας άξιζε. Βεβαίως, μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για εκτός έδρας ματς. Θα ήμασταν πιο χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω ότι η βροχή δεν μας βοήθησε. Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στο Βέλγιο και τελικά μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν άτυχοι που δεν πήραμε τους 3 βαθμούς με την Μπενφίκα.

Πλέον, έχουμε βάσιμες ελπίδες να πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια των οπαδών μας στο επόμενο ματς θα κερδίσουμε και θα κάνουμε βήμα για την πρόκριση".

Ο Πιερ Ισά αναφέρθηκε επίσης και στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος εντυπωσιάζει από το ξεκίνημα της σεζόν με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μεταγραφική λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

"Προφανώς και είμαστε χαρούμενοι για τον Μήτρογλου. Είναι πιο ώριμος τώρα. Τα πάει πολύ καλά. Είναι σε φόρμα. Αν και δεν σκόραρε απέναντι στην Μπενφίκα, ήταν σπουδαίος.

Έκανε πολλά πράγματα, για να βοηθήσει την ομάδα. Όσο περισσότερο μπορούμε να τον κρατήσουμε, θα τον κρατήσουμε. Συγκεντρωνόμαστε κι εμείς κι αυτός στα ματς.

Είναι επαγγελματίας. Είναι ευχαριστημένος εδώ. Χαιρόμαστε που τον έχουμε στην ομάδα", υποστήριξε σχετικά ο Νοτιοαφρικανός αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ