ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθε ο Ορμπάιθ, αλλά είναι ο τελευταίος;

Ήρθε ο Ορμπάιθ, αλλά είναι ο τελευταίος;
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα χωρίς να κάνει δηλώσεις και χωρίς ακόμα κανείς να είναι σίγουρος πως ο Ισπανός είναι ο τελευταίος παίκτης που... προσγειώθηκε για τον Ολυμπιακό.

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ ίσως και να είναι η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι. Οι πρωταθλητές Ελλάδας με δύο κινήσεις τις τελευταίες ημέρες (Μακούν, Ορμπάιθ) ενίσχυσαν τη μεσαία τους γραμμή και ανέβασαν τη δυναμική της ομάδας.

Πλέον απομένει να δούμε αν ο Ισπανός αμυντικός μέσος είναι η τελευταία κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ή θα υπάρξει και άλλος λόγος για να αστράψουν τα φλας στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αυτά πάντως άναψαν για τον αμυντικό χαφ που τόσο πολύ ήθελε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Ορμπάιθ να είναι ευδιάθετος κατά την άφιξή του παρά το περασμένο της ώρας.

Ο 32χρονος μέσος δεν έκανε δηλώσεις καθώς αυτές θα γίνουν κατά την επίσημη παρουσίασή του την Τετάρτη με την αγωνία να κορυφώνεται όσον αφορά την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Οι πρωταθλητές προσπάθησαν να κάνουν το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού με την απόκτηση του... ατακαδόρου Ζινιάκ αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το Sport24.gr σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις Αθλητικός Δημοσιογράφος στο Internet. Με την εκπαιδευτική καθοδήγηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσέγγισαν τη διοίκηση του συλλόγου και βρήκαν κοινό σημείο επαφής για τον μονοετή δανεισμού του Ζινιάκ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος είναι φευγάτος από τη Μασσαλία, δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα και αυτό ήταν που έκανε την υπόθεση να μην προχωρήσει την τελευταία στιγμή.

Μετά και την άρνηση του Ζινιάκ να συνεχίσει δανεικός στη χώρα μας, οι πιθανότητες να γίνει κάποια κίνηση την τελευταία μέρα των μεταγραφών μειώθηκαν αισθητά. Και αυτό γιατί ο Βαλβέρδε επιθυμεί έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά και όχι απλά κάποιον που θα συμπληρώσει το ρόστερ.

Φυσικά μέχρι την εκπνοή των μεταγραφών δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.grγια την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου με τις μετακινήσεις σε όλες τις ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές ομάδες.

Καθαρίζει το ρόστερ

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας του, ο Ντένις Ρόμενταλ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Στην Ολλανδία ο Νικλητσιώτης, έφυγε και ο Πάνουελ.

Οι εξελίξεις όμως με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από την προπονητική ηγεσία είναι συνεχείς, με σειρά να παίρνουν οι Νέμεθ και Ουρτάδο. Διαβάστε όλα τα μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού στο Sport24.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ