ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προσπάθησε για το θαύμα Ζινιάκ

Προσπάθησε για το θαύμα Ζινιάκ

Λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός πάλεψε για άλλο ένα μπαμ, την απόκτηση του επιθετικού της Μαρσέιγ, Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ. Διαβάστε γιατί δεν έσκασε η βόμβα.

Το ρεπορτάζ της περασμένης εβδομάδας ήθελε τον Ολυμπιακό να κινείται για Μακούν, Ορμπάιθ και έναν επιθετικό που θα μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά στην γραμμή κρούσης. Οι δύο πρώτοι στόχοι έκλεισαν θετικά με τον Καμερουνέζο να υπογράφει την Δευτέρα (29/08) στους πρωταθλητές και τον Βάσκο να φτάνει στην Ελλάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (31/08).

Όσον αφορά όμως την τρίτη επιλογή, αυτή του στράικερ, οι πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφική κίνηση μειώθηκαν μετά και το θαύμα που δεν έγινε με τον Ζινιάκ.

Αρχικά είχαν ακουστεί για την ενίσχυση της επίθεσης τα ονόματα των Ιακουίντα και Γέλεν. Ο πρώτος απορρίφθηκε λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος κατέληξε την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ.

Από το πρωί της Τρίτης όμως ήρθε στο προσκήνιο ένα όνομα που τάραξε τα νερά λίγο πριν την λήξη της μεταγραφική περιόδου. Ο λόγος για τον διεθνή φορ της Μαρσέιγ, Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ.

Το Sport24.gr σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις Αθλητικός Δημοσιογράφος στο Internet. Με την εκπαιδευτική καθοδήγηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Ήταν δύσκολη περίπτωση...

Ο 25χρονος επιθετικός πήγε πέρσι στην Μαρσέιγ που έδωσε 17 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ στην Τουλούζ για να τον αποκτήσει.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος προσέγγισαν τη διοίκηση του συλλόγου και βρήκαν κοινό σημείο επαφής για τον μονοετή δανεισμού του Ζινιάκ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος είναι φευγάτος από τη Μασσαλία, δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα και αυτό ήταν που έκανε την υπόθεση να μην προχωρήσει την τελευταία στιγμή.

Μετά και την άρνηση του Ζινιάκ να συνεχίσει δανεικός στη χώρα μας, οι πιθανότητες να γίνει κάποια κίνηση την τελευταία μέρα των μεταγραφών μειώθηκαν αισθητά. Και αυτό γιατί ο Βαλβέρδε επιθυμεί έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά και όχι απλά κάποιον που θα συμπληρώσει το ρόστερ.

Φυσικά μέχρι την εκπνοή των μεταγραφών δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr για την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου με τις μετακινήσεις σε όλες τις ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές ομάδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ