ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ζυγαριά του Ντιόγκο

Η ζυγαριά του Ντιόγκο
INTIME SPORTS

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό αποφασισμένος να πετύχει και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα καταφέρει. Ο λόγος για τον Ντιόγκο Λούις Σάντο.

Τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνει ο Ολυμπιακός για ένα νέο ξεκίνημα, δεν θέλει με τίποτα να την χαραμίσει και να την πετάξει στα σκουπίδια ο Ντιόγκο Λούις Σάντο.

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στο Λιμάνι εντελώς αλλαγμένος σε σχέση με το πως έφυγε κι αυτό το βλέπουμε τόσο εκτός, όσο και εντός αγωνιστικού χώρου.

Εντός αγωνιστικού χώρου το βλέπουμε με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ο 24χρονος άσος της ομάδας του Πειραιά . Είναι πιο ελαφρύς, πιο ορεξάτος, πιο εκρηκτικός, με πιο καθαρό μυαλό και δημιουργεί κινδύνους μπροστά από τις αντίπαλες άμυνες.

Όσο για την εκτός αγωνιστικού χώρου αλλαγή του κι αυτή είναι φανερή, αφού γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο έχει ηρεμήσει, ωριμάσει, ενώ είναι και φανερά αδυνατισμένος σε σχέση με το πως ήταν, όταν αποχαιρέτησε το Λιμάνι πριν 1μιση χρόνο.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα "Γαύρος", ο Βραζιλιάνος δουλεύει πάρα πολύ και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα κιλά του, σε σημείο που να κουβαλά μια ζυγαριά στου Ρέντη. Μ' αυτήν μάλιστα μπαίνει και βγαίνει, για να τσεκάρει συνεχώς το βάρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ