ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε ο Χλεμπ, όλα ανοιχτά!

Προτάθηκε ο Χλεμπ, όλα ανοιχτά!

Λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου προτάθηκε ο Αλεξάντρ Χλεμπ στον Ολυμπιακό. Όλα ανοικτά για να γίνει η σπουδαία μεταγραφή του Λευκορώσου! Ποιες ομάδες τον διεκδικούν.

"Βόμβα" τελευταίας στιγμής στο Λιμάνι; Μπορεί από την μεριά του Ολυμπιακού να έκλεισαν την Κυριακή την πόρτα των μεταγραφών, ωστόσο όπως φαίνεται μπορεί να υπάρξει ένα ...παράθυρο για παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά!

Σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε στους πρωταθλητές ο Αλεξάντρ Χλεμπ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, και εξετάζεται η περίπτωσή του. Κατ΄άλλους, μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης έχει δεχθεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό!

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στους Καταλανούς από το 2008 όταν και πήγε στη Βαρκελώνη μετά από 3 γεμάτες χρονιές στην Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ. Την πρώτη χρονιά με την Μπαρτσελόνα είχε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (και 36 συνολικά) ωστόσο το 2009 δόθηκε δανεικός στην Στουγκάρδη.

Στη συνέχεια (2010) δόθηκε δανεικός στην Μπέρμιγχαμ για να ακολουθήσει πέρσι το καλοκαίρι ο τρίτος δανεισμός, αυτή τη φορά στη Βόλφσμπουργκ. Όμως με μόλις 4 συμμετοχές και 1 γκολ στη Γερμανία δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους "λύκους" και επέστρεψε ξανά στην Μπαρτσελόνα όπου έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Γουαρδιόλα δεν τον υπολογίζει, το να δοθεί δανεικός για λίγους μήνες δεν έχει νόημα για την καταλανική ομάδα και κάπως έτσι τον αφήνουν ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της επιθυμίας του. Άλλωστε ο Χλεμπ έχει μεγάλο συμβόλαιο το οποίο προβλέπει μέχρι το καλοκαίρι να λάβει 1.000.000 ευρώ, ποσό που θα γλιτώσει η Μπάρτσα αν βρει ομάδα ο ποδοσφαιριστής.

Ηδη Λίβερπουλ, ΚΠΡ και Γουέστ Χαμ έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Λευκορώσο, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο παιχνίδι την τελευταία στιγμή. Επιβεβαίωση από τους Πειραιώτες δεν υπάρχει για την έλευση του στο Λιμάνι, ωστόσο από τη στιγμή που εξετάζεται η περίπτωση του τίποτα δεν αποκλείεται τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης αυτή τη στιγμή είναι στη Γερμανία όπου έχει προσλάβει ειδικό γυμναστή για να παραμείνει σε αγωνιστική φόρμα, ώστε να μπορεί να προσφέρει άμεσα στη νέα του ομάδα.

Πιάνει θέση ξένου

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Χλεμπ πιάνει θέση ξένου, άρα δεν μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό αν δεν φύγει κάποιος παίκτης. Σε αυτή την περίπτωση, πάντως, κρίνεται επισφαλής η θέση του Μόνχε, ώστε να αδειάσει μια θέση.

Από την άλλη, το ότι το συμβόλαιό του έληξε την Δευτέρα είναι όπως λέγεται η αιτία που ξέσπασε τόσος θόρυβος. Υποστηρίχθηκε, ακόμη, ότι ο Βαλβέρδε λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με τη Μπαρτσελόνα μπορεί να μάθει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει με τον Χλεμπ, αν και επαναλαμβάνουμε ότι οι Καταλανοί θα ήθελαν να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του Λευκορώσου.

Ή κάποιος άλλος;

Μια μέρα, πάντως, μετά από τον σχεδόν βέβαιο τερματισμό των μεταγραφικών κινήσεων του Ολυμπιακού (όπως τουλάχιστον διέρρευσε από την ΠΑΕ) ο Ολυμπιακός μοιάζει να το ξανασκέφτεται. Γιατί αν τελικά δεν ευοδωθεί η περίπτωση Χλεμπ, τότε οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κι άλλον ...υποψήφιο. Όπως και να ' χει η τελευταία μέρα των μεταγραφών αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ