ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή για Άντερλεχτ

Η αποστολή για Άντερλεχτ

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την φιλική αναμέτρηση με την Άντερλεχτ (7/8, 21:00) στο Φάληρο, με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης (6/8) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ατομικό ο Ιμπαγάσα, ενοχλήσεις ο Διαμαντάκος.

Ένα αρκετά δυνατό φιλικό περιμένει το βράδυ της Τετάρτης (7/8, 21:00) τον Ολυμπιακό που θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Βελγίου Άντερλεχτ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σε ένα από τα τελευταία σοβαρά τεστ (ακολουθεί η Βαλένθια στο "Μεστάγια) λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο ματς, με την πρωινή προπόνηση που διεξήχθη την Τρίτη (6/8) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν κυρίως πάνω στην τακτική με μπόλικη ένταση.

Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις με μπάλα που αφορούσαν την κατοχή και την πίεση προς τον αντίπαλο, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων, ενώ ακολούθησε δίτερμα όπου το βάρος έπεσε και πάλι στην σωστή λειτουργία των γραμμών εντός γηπέδου.

Ο Ιμπαγάσα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Διαμαντάκος αποχώρησε από την προπόνηση προληπτικά εξαιτίας κάποιων μικροενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο. Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Την αποστολή για το αυριανό φιλικό απαρτίζουν οιΜέγιερι, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Κάμπελ, Χολέβας, Μετζανί, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σιόβας, Σαβιόλα, Βάις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ