ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα του Φορτούνη

Η ώρα του Φορτούνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόφαση θα πρέπει να θεωρείται ειλημμένη από πλευράς Μπέντο για την παρουσία του Φορτούνη στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ (29/9, 22:05). Ο Μάριν θα περάσει στο "φτερό" της επίθεσης και ο Ιντέγε θα αναλάβει το φορτίο της... γραμμής κρούσης.

Είδε διαφορετικά ο Πάουλο Μπέντο τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ; Είχε στο μυαλό του το… 4-4-2 ακόμα και για το ματς με τους Κύπριους, αλλά τελικά μετά τα όσα είδε στη Λάρισα αποφάσισε να κάνει πίσω; Έπαιξαν ρόλο ίσως και κάποιες συζητήσεις που έκανε με ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα την ομάδα;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αλλάξει αρχικά το 4-4-2 και να επαναφέρει το κλασικό 4-2-3-1, αυτό που ταιριάζει και περισσότερο στον Ολυμπιακό, αυτό που δούλεψε πέρσι ο Σίλβα και "περπάτησε" μια χαρά μέσα στη σεζόν.

Το δεύτερο αξιοσημείωτο είναι ότι βγαίνει από τη "ναφθαλίνη" ο Φορτούνης. Ναι, έπαιξε για μερικά λεπτά και κόντρα στην ΑΕΛ. Αλλά ο Φορτούνης έχει ξεχάσει από πότε έχει να πάρει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό. Από τη ρεβάνς με την Αρόουκα συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου. Πέρασε ένας μήνας και κάτι για να ξαναδεί το όνομά του στο αρχικό σχήμα.

Είναι η ώρα του Τρικαλινού χαφ λοιπόν. Και θα παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνύπαρξή του με τον Μάρκο Μάριν, μιας και ο Γερμανός θα περάσει στο ένα "φτερό" της επίθεσης και κατά πάσα πιθανότητα ο Σεμπά στο άλλο. Την τετράδα της επίθεσης θα την συμπληρώσει ο Μπράουν Ιντέγε.

Με λίγα λόγια και με δεδομένο ότι ο Μποτία επανέρχεται στο αρχικό σχήμα, αλλά και το ότι ο Ντε Λα Μπέγια θα αγωνιστεί ακόμα και με ένεση, αναμένεται αύριο (29/9, 22.05) ένας Ολυμπιακός με τους Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνη, Σεμπά, Μάριν και Ιντέγε.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον ΑΠΟΕΛ
Η' θα αλλάξει ο Μπέντο τον Ολυμπιακό ή ο Ολυμπιακός τον Μπέντο
Μπέντο: "Να συνειδητοποιήσουμε τι πρέπει να κάνουμε"
Έτοιμος ο ΑΠΟΕΛ ενόψει Ολυμπιακού
Κρίστιανσεν: "Καλή και η ισοπαλία για το ΑΠΟΕΛ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ