ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η τετράδα των Βραζιλιάνων φορ για τον Ολυμπιακό!

Η τετράδα των Βραζιλιάνων φορ για τον Ολυμπιακό!

Μετά τους Φαμπρίτσιο και Ντέιβερσον που είναι στις πρώτες επιλογές του Μαρτίνς, αλλά και τον Κλέμπερ που έρχεται σε δεύτερη μοίρα, οι Πορτογάλοι βάζουν στο "κόλπο" και τον Ντιέγκο Σόουζα της Μπράγκα.

Το ότι θα είχε έντονο το Λάτιν στοιχείο ο νέος Ολυμπιακός ήταν κάτι γνωστό από τη στιγμή που ανέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς. Έχει δουλέψει με δεκάδες Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και ήταν απολύτως φυσιολογικό να στραφεί και προς την βραζιλιάνικη αγορά ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών.

Φαμπρίτσιο, Ντέιβερσον, Κλέμπερ είναι τα τρία ονόματα που "παίζουν", ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και αυτό του Ντιέγκο Σόουζα της Μπράγκα.

Ο 28χρονος φορ των "αρσεναλίστας" έχει προταθεί στους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον γνωρίζει πολύ καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Toσυμβόλαιό του με την Μπράγκα εκπνέει το 2021 και δεν φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει κάποια διάθεση από την ομάδα του να τον πουλήσει.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 12 γκολ σε 27 παιχνίδια, ένα στατιστικό που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει...

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει σε δύο περιπτώσεις αυτή τη στιγμή: στον Φαμπρίτσιο και στον Ντέιβερσον.

Κι αν τα πράγματα για τον Ντέιβερσον είναι δύσκολα εξαιτίας των χρημάτων που ζητάει η Παλμέιρας (πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ), για τον Φαμπρίτσιο η κατάσταση είναι σε πιο λογικά επίπεδα.

Ο Φαμπρίτσιο θα μιλήσει με την Πορτιμονένσε για το μέλλον του, θα βάλουν κάτω τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του πορτογαλικού συλλόγου και θα αποφασίσουν από κοινού.

Ο 28χρονος φορ χρωστάει πολλά στην Πορτιμονένσε και για αυτό το λόγο θα κάτσει στο τραπέζι να συζητήσουν.

Ακουγόταν ότι η πορτογαλική ομάδα ήθελε να του κάνει πρόταση επέκτασης συμβολαίου (τελειώνει το 2019), αλλά το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες ότι τούτο το καλοκαίρι είναι το ιδανικότερο για να μπουν 2-3 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της Πορτιμονένσε.

Όσο για τον Κλέμπερ; Ακόμα είναι στο "περίμενε". Κι αυτό έχει μία λογική, καθώς στον Ολυμπιακό ψάχνουν κάτι καλύτερο για "μπακ απ" του βασικού φορ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρτίνς: "Προτίμησα Ολυμπιακό από Ναντ λόγω Καρεμπέ"
Στο Elite Club Injury Study ο Χρήστος Θέος
VIDEOS: Με γυαλιά ηλίου στην εκκλησία ο γαμπρός Εμενίκε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ