ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Elite Club Injury Study ο Χρήστος Θέος

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το παρών στο Elite Club Injury Study στη Μαδρίτη δίνει ο Ολυμπιακός μέσω του Χρήστου Θέου. Ακολούθως, ο γιατρός των Πειραιωτών θα μεταβεί στη Βαρκελώνη, για ένα εξίσου σημαντικό ιατρικό συνέδριο.

Στο UEFA Elite Club Injury Study δίνει το παρών ο Ολυμπιακός, όπου ο γιατρός Χρήστος Θέος μαζί με τους ομολόγους τους στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων ποδοσφαίρου θα αναπτύξουν το θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης τραυματισμών στο ποδόσφαιρο. Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλάκις ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, σε όλα τα επίπεδα. Ειδικότερα, δε, στον τομέα της αθλητικής ιατρικής, η ομάδα μας είναι πάντα παρούσα στα κορυφαία events, συνεισφέροντας μάλιστα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στη διοργάνωσή τους.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως η ιατρική ομάδα του Θρύλου δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα στο -τεράστιο σε αξία- επιστημονικό συνέδριο, το οποίο διεξάγεται στις 30/5 στη Μαδρίτη. Και μάλιστα να είναι και η μόνη από την Super League που δίνει το παρών.

Ο λόγος για το UEFA Elite Club Injury Study. Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, λοιπόν, γιατρός της ομάδας μας, Ορθοπεδικός Χειρουργός και Διευθυντής του Θεραπευτηρίου Metropolitan, κ. Χρήστος Θέος, θα βρεθεί ανάμεσα στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων ποδοσφαίρου, με τους οποίους θα αναπτύξουν το -ιδιαιτέρως σημαντικό- θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης τραυματισμών στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς από τους συλλόγους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν και θα αναπτύξουν τις ιδέες τους, γύρω από το σημαντικό αντικείμενο, των τραυματισμών: Ρόμα, Μπάγερν, Άρσεναλ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Βασιλεία, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Γαλατασαράι, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπενφίκα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άντερλεχτ, Βιγιαρεάλ και φυσικά η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μεταξύ των ομάδων που απαρτίζουν τη λίστα συμμετεχόντων στο σημαντικό αυτό συνέδριο! Και φυσικά ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσά τους, ως οφείλει.

Οι δραστηριότητες του κ. Θέου, όμως, για τις προσεχείς ημέρες, δεν σταματούν εδώ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ECIS, ο γιατρός της ομάδας μας θα μεταβεί στη Βαρκελώνη. Εκεί θα λάβει χώρα ένα εξίσου σπουδαίο και σημαντικό ιατρικό συνέδριο, με τίτλο «Βελτίωση των αποτελεσμάτων στους μυϊκούς τραυματισμούς, με άσκηση και αποκατάσταση στο γήπεδο».

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, μαζί με τον ομόλογό της Μπαρτσελόνα, κ. Προύνα, προεδρεύουν στην στρογγυλή τράπεζα, επάνω στην οποία, για τρεις ημέρες, θα τεθούν σημαντικά ζητήματα πρόληψης και -κυρίως- αντιμετώπισης κακώσεων και τραυματισμών.

Στο Elite Club Injury Study ο Χρήστος Θέος

Το συνέδριο αυτό, στο οποίο ο κ. Θέος θα έχει πέρα για πέρα πρωταγωνιστικό ρόλο, διεξάγεται στο πλαίσιο του 27ου Isokinetic Medical Group Conference – Football Medicine Outcomes – "Are we winning?" και θα λάβει χώρα στο Καμπ Νου, στις 2, 3 και 4 Ιουνίου του 2018.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντοτε παρών στα κορυφαία ιατρικά γεγονότα και ο γιατρός της ομάδας μας, κ. Χρήστος Θέος, εκπροσωπεί επάξια τον Σύλλογό μας, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, στα κορυφαία events ιατρικής, τα οποία διεξάγονται ετησίως".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ