ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Μπενφίκα είδε Κούτρη στο "Camp Nou"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÌÅÓÉ(Á) ÊÏÕÔÑÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÌÅÓÉ(Á) ÊÏÕÔÑÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Scout της Μπενφίκα βρέθηκε την Τετάρτη (18/10) το βράδυ στο "Camp Nou" για να παρακολουθήσει τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρη, στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στο "Camp Nou" για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με scout της Μπενφίκα να έχει λάβει θέση στο γήπεδο της Βαρκελώνης για συγκεκριμένο λόγο.

Ο Ζοζέ Φερνάντο Ροντρίγκες Μπότο παρακολούθησε σύμφωνα με πληροφορίες την αναμέτρηση των "μπλαουγκράνα" με τους "ερυθρόλευκους" θέλοντας να σχηματίσει εικόνα για τον 22χρονο αριστερό μπακ, Λεονάρντο Κούτρη.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος αποκτήθηκε κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε με το "καλημέρα" φανέλα βασικού, καθώς απήλαυσε της εμπιστοσύνης τόσο του Μπέσνικ Χάσι, όσο και τώρα του Τάκη Λεμονή.

Έχει αγωνιστεί σε τρία ματς Super League Σουρωτή (Πανιώνιος, Ατρόμητος, Ξάνθη), στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας (Αστέρας Τρίπολης), αλλά και σε δύο στο Champions League (Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ