ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η καλύτερη επίδοση του Μιλιβόγεβιτς και συνεχίζει!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έφτασε τα τέσσερα γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού, που είναι η καλύτερη συγκομιδή που είχε μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα από τότε που ήρθε στην χώρα μας.

Η φετινή σεζόν του Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι αναμφίβολα η καλύτερή του από τότε που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, γι' αυτό άλλωστε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσων ομάδων από το εξωτερικό που τον παρακολουθούν στενά και ετοιμάζονται το καλοκαίρι να χτυπήσουν την "ερυθρόλευκη" πόρτα για την αφεντιά του.

Ο Σέρβος μεσοαμυντικός πέτυχε χθες (4/12) απέναντι στο Λεβαδειακό το δεύτερο τέρμα της ομάδας του με πολύ όμορφο δεξί σουτ έξω από την περιοχή στο 69ο λεπτό, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο για τον Ολυμπιακό, που είχε ακόμα για σκόρερ τον Μπράουν Ιντέγε (48', 74') και τον Κώστα Φορτούνη (71').

Σε δέκα αγώνες για την Super League έχει βρει τέσσερις φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα και είναι η καλύτερη συγκομιδή του στην χώρα μας. Την πρώτη του σεζόν είχε δυο γκολ και τρεις ασίστ σε 23 συμμετοχές και πέρυσι τρία τέρματα και μια ασίστ σε 22 εμφανίσεις, ενώ φέτος στο 1/3 της σεζόν μετράει ήδη ένα παραπάνω και βάζει πλώρη για πολλά περισσότερα στην συνέχεια.

Ο διεθνής Σέρβος κεντρικός μέσος είχε σκοράρει αρχικά στην πρεμιέρα με την Βέροια στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 6-1, στο 2-0 στη Νέα Σμύρνη σκοράροντας με φάουλ, στο 2-1 με τον ΠΑΟΚ χάρισε τη νίκη με κεφαλιά στο 96' και με τους Βοιωτούς βρήκε τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα με καλοζυγισμένο μακρινό σουτ. Βλέπουμε μάλιστα ότι σκοράρει και με διαφορετικούς τρόπους ο "Μίλι".

Πηγή: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το τέλειο ημίχρονο και ο μικρός μάγος!
Συμπλήρωσε κάρτες ο Μποτία
Ιντέγε: "Μας έγινε μάθημα το προηγούμενο ματς"
Πάρντο: "Νίκη με ΑΠΟΕΛ για την πρώτη θέση"
Μπέντο: "Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα"
Επέστρεψε στα γκολ και τις νίκες ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Λεβαδειακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ