ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε: "Μας έγινε μάθημα το προηγούμενο ματς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράουν Ιντέγε τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη τύχη, δυναμική και μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σχέση με το ματς κόντρα στην Κέρκυρα και γι' αυτό έφτασε στο νικηφόρο 4-0 επί του Λεβαδειακού.

Ο Νιγηριανός ρωτήθηκε για το γκολ με ψαλιδάκι που πέτυχε, τις διαφορές που είχε αγωνιστικά ο Ολυμπιακός συγκριτικά με το 0-0 απέναντι στην Κέρκυρα και την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιντέγε:

-Για το εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι που σημείωσε:

Νομίζω ότι είναι το πρώτο τόσο εντυπωσιακό γκολ που έχω πετύχει. Είμαι πολύ χαρούμενος καταρχήν γιατί κερδίσαμε, το γκολ μου βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη και από εκεί και πέρα γιατί παίξαμε καλά, πήραμε τη νίκη και αυτό είναι που με ικανοποιεί.

-Τι άλλαξε ο Ολυμπιακός στο σημερινό ματς σε σχέση με το προηγούμενο:

Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τις δύο αυτές ομάδες και τα δύο αυτά ματς. Πιστεύω πως μας έγινε μάθημα το προηγούμενο παιχνίδι. Νομίζω ήμασταν λίγο άτυχοι την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα ήμασταν λίγο περισσότερο τυχεροί. Αν δείτε πόσες ευκαιρίες χάσαμε θα καταλάβετε τι εννοώ.

Σήμερα καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν τα είχαμε καταφέρει και γι’ αυτό αποφασίσαμε πως στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να μπούμε με περισσότερη δυναμική και περισσότερο συγκεντρωμένοι, γιατί είχαμε στο μυαλό μας τους δύο βαθμούς που χάσαμε την περασμένη εβδομάδα.

-Εάν η σημερινή νίκη τονώνει το ηθικό της ομάδας ενόψει του ματς με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο:

Ναι, φυσικά. Είμαστε αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή κατάσταση και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι μας μετά από το καλό σκορ που φέραμε σήμερα. Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο γήπεδό μας, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, όμως νομίζω πως στην Κύπρο μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάρντο: "Νίκη με ΑΠΟΕΛ για την πρώτη θέση"
Μπέντο: "Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα"
Επέστρεψε στα γκολ και τις νίκες ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Λεβαδειακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ