ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα των ονείρων

Η "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα των ονείρων

Τα ονόματα. Αυτοί που πρόσφεραν τα μέγιστα. Φτιάξε την ονειρική ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τους παίκτες που έβαλαν τα "ερυθρόλευκα" από το 2010 μέχρι σήμερα και διάλεξε τον κόουτς που θα τους οδηγήσει!

Το καλοκαίρι του 2010 ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό μετά από μια σεζόν σχεδόν καταστροφική για τους "ερυθρόλευκους", που είχαν τερματίσει τελευταίοι στα play offs της Super League.

Λίγους μήνες αργότερα, και αφού είχε έρθει ένας οδυνηρός αποκλεισμός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ (3ος προκριματικός γύρος του Europa League...), που ακολούθησε η απόλυση Λίνεν και η πρόσληψη του Βαλβέρδε, το ρόστερ του Ολυμπιακού είχε αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Αλλαγές στο έμψυχο υλικό υπήρξαν και τις επόμενες σεζόν επί προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, είτε λόγο ανάγκης αλλαγών, είτε εξαιτίας πολύ μεγάλων πωλήσεων.

Ωστόσο σε όλα αυτά τα χρόνια από το 2010 μέχρι σήμερα, από το Λιμάνι πέρασαν (ή υπάρχουν ακόμη και τώρα) ποδοσφαιριστές υψηλής κλάσης, οι οποίοι αν μπορούσαν με κάποιο τρόπο να συνυπάρξουν με την ερυθρόλευκη φανέλα, θα συγκροτούσαν ένα σύνολο που θα απέδιδε σε πολύ υψηλό επίπεδο και ενδεχομένως θα κατάφερνε να κάνει το "μπαμ" στην Ευρώπη. Αν όχι στο Champions League των συλλόγων - γιγάντων, τότε σίγουρα στο Europa League.

Ξεχωρίζοντας ανά θέση τους παίκτες που είχαν την μεγαλύτερη προσφορά, τις περισσότερες συμμετοχές ή σπουδαίο ποδοσφαιρικό όνομα, θέλουμε από εσάς να επιλέξετε την κορυφαία κατά τη γνώμη σας ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με παίκτες που αγωνίστηκαν στους "ερυθρόλευκους" από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι σήμερα.

Σε διάταξη 4-3-3, ψηφίστε τους κορυφαίους σε κάθε θέση και αποφασίστε ποια είναι η "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα των ονείρων! Και φυσικά, επέλεξε τον προπονητή* που θα τους καθοδηγήσει!

* Βαλβέρδε, Ζαρντίμ και Μίτσελ μπαίνουν στην ψηφοφορία. Ο Λίνεν έφυγε... νωρίς και ο Περέιρα ανέλαβε πριν από λίγες μόλις μέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ