ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γύρισε ο Ιντέγε, πολύ δύσκολα ο Καμπιάσο

Γύρισε ο Ιντέγε, πολύ δύσκολα ο Καμπιάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Ρέντη επέστρεψε ο Νιγηριανός φορ, Ιντέγε Μπράουν, μετά τη διήμερη άδεια που πήρε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης (10/2) φόρτσαρε ο Αργεντινός χαφ, Εστέμπαν Καμπιάσο, και το παλεύει για να βρεθεί στην 18άδα του ματς με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών συνεχίστηκε την Τετάρτη (10/2) με τον Μάρκο Σίλβα να βλέπει τον Εστεμπάν Καμπιάσο να μην «γκαζώνει» στον βαθμό που θα ήθελε. Για ενδεκάδα με την ΑΕΚ δεν γίνεται πλέον ούτε λόγος, κάτι που φαινόταν και από την (9/2) προπόνηση της Τρίτης, μιας και διέρρεε από το Ρέντη ότι οι Μπουχαλάκης και Κασάμι θα παλέψουν για μία θέση δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς.

Την Πέμπτη (11/2) θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν θα μπει τελικά στην αποστολή για να προσφέρει βοήθειες, αν και εφόσον χρειαστεί, ερχόμενος από τον πάγκο. Από εκεί και πέρα, ο Σίλβα δεν έκανε κάποιο δίτερμα για να "φωτογραφίσει" τα πλάνα του ενόψει ΑΕΚ. Υπάρχει η εκτίμηση ότι δεν θα προχωρήσει πάντως σε ροτέισον.

Τέλος, ο Ιντέγε ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" και υπολογίζεται κανονικά για το σαββατιάτικο ντέρμπι (13/2, 19.30).

"Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; ΟStoiximan.grπροσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακοςμε 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές γιαLiveστοιχηματισμοστην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία."

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ