ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκάζια Μίτσελ με παράδειγμα τον Ιμπαγάσα

Γκάζια Μίτσελ με παράδειγμα τον Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Τετάρτης, ζητώντας τους να πάρουν ως παράδειγμα τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Την Κυριακή που μας πέρασε μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε με 4-0 τον Πλατανιά στην Κρήτη, η εικόνα της ομάδας μέχρι το 58ο λεπτό όμως δεν ήταν ικανοποιητική.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και ύστερα στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο "μαέστρος" Αριέλ Ιμπαγάσα, που καθοδήγησε με μαεστρία τους ερυθρόλευκους φτιάχνοντας δυο πανέμορφα γκολ.

Σε αυτό το σημείο στάθηκε ο Μίτσελ στην προπόνηση της Τετάρτης, ζητώντας από τους παίκτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αργεντινού και να απλοποιήσουν το παιχνίδι τους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

"Στην προπόνηση τις περισσότερες φορές παίζετε όπως έχουμε πει. Πρέπει όμως να το κάνετε και στους αγώνες. Μπορούμε να γίνουμε πιο απλοί στο παιχνίδι μας. Δείτε πόσο απλά παίζει ο Αριέλ", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ισπανού προπονητή.

Τα κακά νέα στην όλη υπόθεση είναι πως ο Ιμπαγάσα δύσκολα θα βγάλει ολόκληρο το 90λεπτο με τον Παναθηναϊκό, οπότε ο Μίτσελ θα κληθεί να αποφασίσει για το αν θα ξεκινήσει από την αρχή τον έμπειρο άσο ή θα τον βάλει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ