ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμοι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης

Έτοιμοι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης
INTIME SPORTS

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μίτσελ, αφού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μανιάτης συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης (10/4) και θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι "αιωνίων" (14/4, 19:00).

Η προσπάθεια και η εντατική προπόνηση που έκαναν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης την Τρίτη παρά το ρεπό, έπιασε τόπο...

Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές μετά από αρκετές ημέρες, επέστρεψαν στις προπονήσεις και έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε ένα οίδημα στο αριστερό γόνατο και ο Γιάννης Μανιάτης ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όμως τώρα όλα πέρασαν και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 14/4, 19:00) θα είναι έτοιμοι να μπουν στη μάχη.

Ο Μίτσελ λοιπόν, έχει σοβαρούς λόγους να χαμογελά, αφού θα έχει στη διάθεσή του δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που γνωρίζουν μάλιστα τη σημασία ενός ντέρμπι "αιωνίων". Ο Αβραάμ άλλωστε είναι ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά και σε τέτοια ματς χρειάζονται οι ηγέτες.

Εξίσου ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντιρσά Ντιακιτέ, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, όμως έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ.

Στα της προπόνησης, οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έκαναν και ασκήσεις τακτικής, παίζοντας και δίτερμα.

Το επόμενο ραντεβού των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη το πρωί με προπόνηση στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ