ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεύμα Μαρινάκη - Βαλβέρδε

Γεύμα Μαρινάκη - Βαλβέρδε
Βαλβέρδε INTIME SPORTS

Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκαν την Παρασκευή σε προγραμματισμένο γεύμα. Επέστρεψε ο Βρέντζος και μίλησε με Μέλμπεργκ.

Το κλίμα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικό μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος και πλέον η προσοχή όλων έχει στραφεί κυρίως στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια είναι αδιάφορα, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει από τους παίκτες του σοβαρότητα.

Μάλιστα θα του δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και παίκτες που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή, δίνοντας τους κίνητρο ενόψει της νέας σεζόν. Μιας και είπαμε για τη νέα σεζόν την Παρασκευή υπήρξε ένα ραντεβού του Ισπανού με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Βαλβέρδε και Μαρινάκης λοιπόν γευμάτισαν μαζί την Παρασκευή το απόγευμα χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν τέθηκε θέμα συζήτησης για την παραμονή του τεχνικού των ερυθρόλευκων.

Βέβαια έγινε κουβέντα για τα μεταγραφικά και κάποιες σκέψεις του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το πρωί της Παρασκευής ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, βρέθηκε στου Ρέντη και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Το συμβόλαιο του Σουηδού (όπως και πολλών ακόμα παικτών) τελειώνει το καλοκαίρι και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει και τη νέα σεζόν.

Εσείς διαβάστε για τις δηλώσεις των Μιραλάς, Τζιμπούρ και τα πλάνα του Βαλβέρδε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ