ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φτιάξε τον δικό σου Ολυμπιακό

Φτιάξε τον δικό σου Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και αποφάσισε! Ποιους παίκτες θα κράταγες και σε ποιους θα έδειχνες την πόρτα της εξόδου; Έχεις 3 μεταγραφές, σε ποια θέση θα τις έκανες; Ποιοι αξίζουν κι άλλες ευκαιρίες;

Η αγωνιστική περίοδος 2014-15 βρίσκεται στα μισά της διαδρομής. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa League, βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και φυσικά παραμένει στην διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε περίοδο ανασύνταξης και καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Παίκτες αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου, ενώ ήδη είναι σε εξέλιξη η διερεύνηση μεταγραφικών στόχων για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα δώσουν έξτρα λύσεις και ποιότητα στο ρόστερ που διαχειρίζεται ο Μίτσελ.

Αν ήσουν εσύ που παίρνεις τις αποφάσεις, τι κινήσεις θα έκανες; Ποιους παίκτες θα κράταγες και σε ποιους θα έδειχνες την πόρτα της εξόδου; Για πόσες μεταγραφές θα πήγαινες και σε ποια θέση; Σε ποιους παίκτες θα έδινες κι άλλες ευκαιρίες; Ποιες καλοκαιρινές μεταγραφές θα στήριζες; Ποια εμφάνιση θα ξεχώριζες μέσα στο 2014; Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και κάνε παιχνίδι!

Αρχικά διάλεξε πέντε ποδοσφαιριστές που δεν θα υπολόγιζες στα πλάνα σου...

Ξεχώρισε τις τέσσερις κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού:

Έχεις το περιθώριο για 3 μεταγραφές. Σε ποιες θέσεις θα τις έκανες;

Ποια 3άδα παικτών, από τους ήδη υπάρχοντες, θα ενεργοποιούσες περισσότερο;*

* Στο poll και οι Φουστέρ, Σιόβας που το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκαν 660 και 497 λεπτά αντίστοιχα, κυρίως εξαιτίας τραυματισμών.

Ποιο ματς μέσα στο 2014 (χρονιά, όχι σεζόν) θα χρησιμοποιούσες ως παράδειγμα για το μέλλον;

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ