ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φουστέρ: "Θα νιώθω την στήριξη του κόσμου και του χρόνου"

Φουστέρ: "Θα νιώθω την στήριξη του κόσμου και του χρόνου"
INTIME SPORTS

Μήνυμα παραμονής έστειλε ο Νταβίντ Φουστέρ μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου με την Ξάνθη, ενώ υποστήριξε ότι το γκολ του Χάρα "έκοψε τα φτερά του αντιπάλου".

Ο Νταβίντ Φουστέρ, αρχηγός του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του στην κάμερα του "OTE TV" πως θα νοιώθει τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την παραμονή του στους "ερυθρόλευκους".

Όσο για την κατάκτηση του νταμπλ δήλωσε χαρούμενος και στάθηκε στο πρώτο γκολ της Ξάνθης το οποίο μπήκε σε ένα κρίσιμο σημείο για τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά είπε:

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο αλλά εσύ δεν σκόραρες όπως στους δυο προηγούμενους τελικούς, πως αισθάνεσαι;
"Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, όχι ποιος βάζει τα γκολ. Είναι ένας σημαντικός τίτλος για τον σύλλογο και προσωπικά για την καριέρα μου".

Το 2015 ερυθρόλευκη χρονιά τι σημαίνει αυτό για την ομάδα;
"Κάθε παίκτης που μπορεί να κερδίζει ένα νταμπλ είναι πολύ σημαντικό. Τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα αλλά και τον κόσμο της".

Που κρίθηκε ο τελικός στο στο πρώτο γκολ;
"Ήταν πραγματικά κάτι σημαντικό για εμάς. Θα μπορούσα να πω ότι έκοψε τα φτερά του αντίπαλου".

Άκουσε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του. Θα το ακούει και τη νέα σεζόν;
"Είμαι ευγνώμων στους φιλάθλους μας γιατί πάντα με υποστήριζαν και χάρη σε αυτούς μπορώ και συνεχίζω και είμαι σίγουρος ότι θα νοιώθω την στήριξη τους και του χρόνου"

Για το πότε θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του:

"Μέσα στις επόμενες δυο μέρες θα συναντηθώ με τον πρόεδρο κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα. Θέλω να μείνω στην ομάδα και είμαι συγκινημένος με τη στήριξη του κόσμου".

Μιλιβόγεβιτς: "Δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο τις δυνατότητες μας"

Από την πλευρά του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στάθηκε στην παρουσία του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος όταν οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό.

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Ασκήσαμε πίεση αλλά όχι όπως θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι και δείξαμε ποιος έπρεπε να κατακτήσει αυτό το Κύπελλο".

Πως νοιώθει ένας νταμπλούχος;
"Νοιώθω υπέροχα με αυτό το Κύπελλο μπορούμε να πούμε ότι είχαμε πετυχημένη σεζόν. Στο Champions League στις λεπτομέρειες δεν προκριθήκαμε. Κερδίσαμε το νταμπλ που ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε".

Θα σε δούμε και του χρόνου στον Ολυμπιακό;
"Δεν ξέρω θα δούμε. Αυτή την εβδομάδα θα μάθουμε περισσότερα. Κάναμε μια καλή σεζόν σαν ομάδα και τώρα θα απολαύσουμε την ξεκούραση μας".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ