ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαβορί ο Ολυμπιακός για Μήτρογλου

Φαβορί ο Ολυμπιακός για Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να έχουν μπει σφήνα δυο ομάδες για τον Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός ωστόσο είναι μία ανάσα από το να τον φέρει πίσω. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός θέλει, ο Μήτρογλου θέλει, η Φούλαμ... πείθεται σιγά σιγά. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Έλληνας "πιστολέρο" είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Όχι με μεταγραφή, όμως, αλλά με δανεισμό.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν 2-3 ομάδες που έχουν χωθεί σφήνα για την απόκτηση του Μήτρογλου (με την Λιλ -ίσως και την Λυών- να είναι ο πιο σοβαρός αντίπαλος), όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν ανεβάσει την προσφορά τους προς την Φούλαμ, που είναι και η καλύτερη μέχρι στιγμής.

Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν, βέβαια, πως Κρίσταλ Πάλας και ΚΠΡ (η δεύτερη δίνει τον Ρεμί στην Τσέλσι) έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους στους Κότατζερς για τον διεθνή άσο, όμως δύσκολα θα ματσάρουν τα χρήματα που δίνει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Έτσι δυο μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται με το ένα πόδι πίσω στον Ολυμπιακό.

Τέλος να αναφέρουμε πως την Πέμπτη το βράδυ η Μίλαν ήταν έτοιμη να επανέλθει δυναμικά για τον 26άχρονο άσο, αφού οι διαπραγματεύσεις για τον Τόρες κόλλησαν, όμως βρέθηκε λύση και συμφώνησαν με τον Ισπανό επιθετικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ