ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εβδομάδα ανακοινώσεων

Εβδομάδα ανακοινώσεων

Ντελβέν Εντινγκά και Άλαν Πουλίδο είναι δύο παίκτες που θα φοράνε τα "ερυθρόλευκα" την επόμενη σεζόν και εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση τους από τον Ολυμπιακό.

Την Δευτέρα 7 Ιουλίου ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Σιγά σιγά οι Πειραιώτες αναμένεται να κλείνουν τις τρύπες στο ρόστερ τους, αν και τα μεταγραφικά θα τραβήξουν αρκετά μέσα στον Ιούλιο.

"ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ".

Ωστόσο από την εβδομάδα που διανύουμε θα υπάρξουν οι επόμενες ανακοινώσεις μετά από αυτές των Γκαβόργκ Γκαζαριάν και Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Όπως αποκάλυψε προ ημερών ο Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντελβέν Εντινγκά με κανονική μεταγραφή από την Μονακό.

Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες, υπάρχει συμφωνία για τον Κονγκολέζο διεθνή μέσο και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του από τους Μονεγάσκους.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τον Άλαν Πουλίδο, τον 23χρονο Μεξικανό διεθνή φορ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Στην γνωστή αυτή υπόθεση έρχεται happy end, καθώς μοιάζει να ξεπεράστηκαν οι νομικές δυσκολίες της υπόθεσης, με την Τίγκρες και τους ισχυρισμούς της για το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο μεξικανικός Τύπος παραδέχεται καθημερινά πλέον πως ο Πουλίδο οδεύει στον Πειραιά, την στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν το έγγραφο που αποδεικνύει πως η συνεργασία του 23χρονου επιθετικού με την Τίγκρες ολοκληρώνεται και τυπικά την Δευτέρα 30/6/2014.

Άλλωστε προ διμήνου σχεδόν ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε αποκαλύψει πως ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του υπογεγραμμένο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πουλίδο.

Πλέον αυτή η υπόθεση φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει και ο Μεξικανός διεθνής άσος είναι μια ακόμη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως από τους Πειραιώτες.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι, με τον Ολυμπιακό να περιμένει την οριστική απάντηση του 22χρονου Ελβετού μέσου, η οποία αναμένεται θετική.

"Βροχή" οι προτάσεις

Από εκεί και πέρα, στα γραφεία της ΠΑΕ φθάνουν καθημερινά προτάσεις για παίκτες. Αμπουμπακάρ (Λοριάν) και Ντοσεβί (Βαλανσιέν), είναι τα ονόματα που συντηρεί ο γαλλικός Τύπος, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις των δύο διεθνών Καμερουνέζων, Τσουπό - Μοτίνγκ και Μουκαντζό.

Ενδιαφέρουσα είναι η υπόθεση του Δανού διεθνή στράικερ, Νίκλας Μπέντνερ, ενώ παραμένει στην επικαιρότητα το θέμα του Πιερ - Αντρέ Ζινιάκ (δεν δείχνει να "ψήνεται" για Ελλάδα).

Πάντα στα υπόψιν ο Όλα Τόιβονεν, ο Σουηδός διεθνής κυνηγός της Ρεν που φεύγει από τον γαλλικό σύλλογο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ