ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εβδομάδα αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό

Εβδομάδα αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να τελειώνουν άμεσα με τις υποθέσεις όλων όσων δεν υπολογίζονται από τον Μάρκο Σίλβα. Η Κύπρος παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο. Μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Ουάρντα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Από την Δευτέρα (28/12) μπαίνουμε σε ρυθμούς Πρωτοχρονιάς, αλλά και… Σούπερ Λίγκας. Στον Ολυμπιακό όμως έχουν ενεργοποιήσει εδώ και μέρες το πλάνο των αποχωρήσεων και παράλληλα της έρευνας αγοράς σε περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό για το κέντρο της άμυνας, για τα άκρα της επίθεσης ή ακόμα-ακόμα και για την κορυφή της επίθεσης εφόσον ζητήσει ο Φινμπόγκασον να φύγει.

Από την πρώτη στιγμή όμως αυτό που «έκαιγε» τον Σίλβα ήταν οι αποχωρήσεις. Έκανε κάθε μέρα προπόνηση σε 35 ποδοσφαιριστές, αριθμός αφύσικος για μία ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Γούτας πήγε στην Ξάνθη, ο Μπεν στον Λεβαδειακό (αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως ανήμερα Πρωτοχρονιάς) και στη σειρά έχουν μπει και άλλοι.

Ο Πουλίδο για παράδειγμα είναι ένα ερωτηματικό για το αν θα επιστρέψει από την χριστουγεννιάτικη άδεια ή θα παραμείνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μιας και έχουν κορυφωθεί οι συζητήσεις με ομάδες του MLS (Γκάλαξι, Ορλάντο Σίτι, Ρεντ Μπουλς). Από τη συζήτηση βεβαίως δεν πρέπει να βγει σε καμία περίπτωση η Τσίβας, άσχετα με τα όσα διαδίδει ο πρόεδρός της περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος.

Ο Ερνάνι δεν υπολογίζεται, θα γυρίσει στην Πόρτο και από εκεί ο πιθανότερος προορισμός του θα είναι η Φενέρ που ήδη χτύπησε την «πόρτα» των «δράκων».

Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Ο Αυλωνίτης και ο Γιαννιώτας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων. Στη Μεγαλόνησο υπήρχαν ρεπορτάζ την Κυριακή (27/12) σχετικά με συμφωνία του Άρη Λεμεσού για «κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού Πειραιώς». Τον Αυλωνίτη εννοούν φυσικά οι Κύπριοι συνάδελφοι.

Ο Γιαννιώτας βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, αλλά όπως έχουμε πει επανειλημμένως δεν ψήνεται ο ίδιος να πάει κάπου δανεικός. Θέλει να το παλέψει μέχρι το τέλος της σεζόν στο Ρέντη. Ειδάλλως, θα πιέσει να φύγει με μεταγραφή.

Επίσης είναι και ο Τζανδάρης, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει την προοπτική του εξωτερικού, αλλά να μην έχει βρει κάτι μέχρι στιγμής. Μην αποκλείσετε να τον δούμε στο τέλος σε κάποια ελληνική ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Αν εξαιρεθούν οι περιπτώσεις των Πουλίδο και Γιαννιώτα που ίσως πάρουν λίγο χρόνο παραπάνω, τα θέματα των υπόλοιπων αναμένεται να δρομολογηθούν εντός της εβδομάδας.

Φυσικά μην ξεχνάμε και τον Γιάννη Μανιάτη, για τον οποίο έχουν ξεκινήσει διεργασίες να πάει κάπου για να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ανήμερα Χριστουγέννων είχε κυκλοφορήσει έντονα μία φημολογία ότι μέσα στην εβδομάδα θα φτάσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Είμαστε λοιπόν εν αναμονή…

«Μπλέκουν» Ολυμπιακό με Ουάρντα

Ο Αιγύπτιος άσος του Παναιτωλικού έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο πρώτο μισό της σεζόν με τα βιρτουόζικα χαρακτηριστικά του και ήδη το όνομά του το έχει διαβάσει σε διάφορα ρεπορτάζ στον ελληνικό Τύπο περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Την Κυριακή (27/12) έγραφαν στην Γαλλία ότι και ο Μίτσελ τον έχει βάλει στο «σημάδι» για λογαριασμό της Μαρσέιγ! Λίγο τραβηγμένο μοιάζει το συγκεκριμένο σενάριο. Όσο για τον Ολυμπιακό; Ο Μάρκο Σίλβα είχε ένα τετ α τετ μαζί του μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Μέχρι εκεί όμως…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ